Diana Torje

Sunt Diana Torje, wellbeing & lifestyle coach, pasiunea mea este stilul de viață sănătos și felul în care ne modelăm creierul, corpul și viața prin alegerile pe care le facem.

Mă încântă că tot mai multe studii vin să confirme neuroplasticitatea și capacitataea creierului și a corpului de a se modifica și îmbunătăți în funcție de contextul fiecăruia și indiferent de vârstă.

Mi-am dezvoltat puterea personală și credința, încât știu cum să mă recalibrez și să mă încarc energetic și fizic indiferent de situație și consider că fiecare dintre voi își poate modifica situația pe care singur și-a creat-o, prin alegerile diferite pe care le va face. Consider că am venit pe acest Pământ să experimentăm o viață trăită în împlinire, abundență, sănătate și cât mai lungă.

Sunt health coach, nutriționist alimentație antiinflamatorie, profesor yoga, terapeut masaj, instructor theta healing și lista e lungă.

Cel mai mult lucrez cu femeile pentru a-și schimba stilul de viață și astfel a-și îndeplini nevoile, fie ele de echilibrare hormonală, pierdere în greutate, fertilitate, eliminarea stresului sau activare a feminității.

Cum reușim să schimbăm situația actuală din viața noastră? Prin intenție, plan de acțiune, disciplină și consecvență, astfel creierul va aloca din ce în ce mai mulți neuroni noului proiect timp de 30 de zile, iar astfel vom avea un nou circuit neuronal, o nouă realitate.

Făcând un rezumat, cred că top 5 cele mai importante și eficiente instrumente pe care le avem la dispoziție și care rafinează rapid circuitele neuronale  sunt: mișcarea, alimentația, conectarea cu natură, relațiile sociale și expunerea la nou (ieșirea din zona de confort).

Pentru un protocol personalizat, care să conțină planuri alimentare antiinflamație, coaching stil de viață și mișcare, te aștept aici.