Now Reading
5 tipuri de parteneri care te pun pe fuga

5 tipuri de parteneri care te pun pe fuga

Revista Psychologies

Cu siguranta orice relatie inseamna dedicare si efort sustinut pentru a o mentine si ajuta sa se dezvolte. Este de incurajat un astfel de comportament, iar noi putem sa evoluam alaturi de parteneri. Totusi, e bine sa constientizam cand partenerul nu e tocmai in regula.

 

Eu sunt bun, tu ma faci rau

De cele mai multe ori, din pacate, un astfel de comportament este rezervat femeilor cu tendinte paranoice, manipulatoare si nesigure pe ele insele. Minunata descriere, nu?

Fara griji, sunt si barbati astfel. Partea proasta este ca se deghizeaza in eterni indragostiti care vor binele tau si al relatiei.

Iti face scandal din orice? Incearca sa controleze tot ce faci? Te suspecteaza mereu de cate ceva? Nu iti agreeaza nici prietenii nici familia? Fugi. Nu te uita in urma ca te prefaci in stana de piatra.

 

Suspectii de serviciu

Cei care considera ca odata intrat in relatie nu iti poti demonstra fidelitatea decat ignorand pe toata lumea din jurul tau.

Asta inseamna ca nu ai voie sa socializezi cu persoane de sex opus decat in prezenta partenerului, iesirile cu prietenii se deruleaza doar sub atenta supraveghere a partenerului, iar deplasarile in interes de serviciu trebuie aprobate inainte de partener sau abandonate daca acesta nu te poate insoti.

In scurt timp vei ajunge sa ceri voie sa te duci la toaleta cum faceai in timpul orelor in scoala generala. Si tot la fel, va trebui sa te intorci de acolo in timp record. Altfel, dai de banuit. Succes. Poti sa o iei la fuga!

 

Amintiri colectionate

Nu uita nimic si nu rateaza nicio ocazie sa puna pe masa greseli din trecutul apropiat sau indepartat. Sunt acele persoane care colectioneaza febril greseli de neuitat care apoi sunt utilizate pe post de munitie.

Filmul lor de capatai este ”I know what you did last summer”, iar tu ai face bine sa uiti. Si cum le cheama. Repede.

 

Vorba dulce… e degeaba

Daca iti place literatura, te invitam la lectura serioasa, nu la cautarea unor naratori de relatii. Ei sunt acele personaje care stiu exact ce sa spuna si habar nu au ca trebuie sa si faca ceva.

Relatia ta va suna minunat si se va concretiza in nimicuri irelevante. Asemeni indemnurilor de pe tricourile genistilor, daca ma vezi alergand e momentul sa fugi si tu.

 

Hai sa te salvez!

Nimic mai onorabil, mai altruist si… manipulator. E frumos sa iti vrea cineva binele, dar binele tau prin filtrul altei persoane suna a handicapare.

Cauta indicii de autenticitate, iar daca vei constata ca satisfaci o nevoie de control si dependenta, cauta cel mai apropiat semn de Exit. Spre care poti evolua inexorabil cu incredere.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top