Now Reading
Pentru domni: 3 tipuri de femei capcana

Pentru domni: 3 tipuri de femei capcana

Revista Psychologies

Cauti femeia potrivita? Ai un ideal de femeie la care visezi cu ochii deschisi? Inainte de a-i face un portret robot e bine sa stii de cine sa te feresti, dar si ce este de reparat la tine…

 

Femeia care iti este alaturi cand iti este rau

Iar daca nu iti este, iti face ea, ca sa iti poata fi alaturi. Este genul de femeie care te poate incarca cu stari negative pentru ca apoi sa te ajute sa te eliberezi de stres.

Daca ai o problema, ii va veni precum o manusa, pentru ca este pregatita sa te salveze. Iar daca esti echilibrat si nu ai probleme, iti va demonstra nu doar ca le ai ci si ca te poate ajuta sa le depasesti.

Te cucereste cu disponibilitatea de a-ti fi alaturi si de a te intelege. Va trebui totusi sa discerni singur care sunt problemele tale si care sunt ale ei atribuite tie. Iti era la fel de greu si inainte sa o cunosti?

 

Sensibila de ochii lumii

Exista femei care atunci cand vorbesc dau senzatia ca urmeaza sa lesine. Sau sa se culce obosite de la atata efort. De o delicatete iesita din comun, ele pot atrage prin aceasta fragilitate expusa.

In particular, odata luata acasa, sunt sanse fie sa dezlantuie un monstru isteric tinut in lanturi cat e in public, fie sa te incarce cu vinovatie eterna ca i-a fost rau peste zi intrucat dimineata tu nu i-ai pregatit un sandvis.

Ti se pare ireal? Statistica demonstreaza ca este real si posibil. Nu te lasa coplesit de manifestarea in public, unde se doreste admiratie si se cauta protectie ci incearca sa cunosti persoana indiferent de masca purtata. Ca sa nu fii socat de ce se afla in spatele ei.

 

Mamica

Daca esti infantil si iti doresti o regresie deplina, cauta o femeie care iti va alege sosetele, iti va spune ce sa mananci, cu ce prieteni sa iesi, cat timp sa stai la calculator si cum ar trebui sa te porti in public.

Uneori, poate sa iti dea si mancare cu lingurita pentru ca, nu-i asa, este foarte simpatic. Te va alinta cu toate poreclele chiar si in public, iar sex faceti pentru ca ai si tu nevoile tale, iar ea te intelege.

Repara-ti relatia cu mama daca este posibil sau invata sa accepti ca te-ai maturizat. Altfel spus „grow up”, prea mult alint e nesanatos.

 

Foto: 123rf.com

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top