Now Reading
Vrei să fii o soție fericită? Ia-ți un soț foarte înalt

Vrei să fii o soție fericită? Ia-ți un soț foarte înalt

Avatar photo

Un studiu din 2017 a dezvăluit că înălțimea soțului este puternic corelată cu nivelul de fericire a soției. Morala? Ia-ți un partener muuult mai înalt decât tine! Cu cât mai înalt, cu atât mai bine!

 

Desigur, înălțimea nu este unicul criteriu ce presupune fericirea, pe listă mai avem veniturile pe care le are bărbatul, câtă încredere are în sine și siguranța emoțională pe care i-o oferă femeii.

Se pare că bărbații înalți au un potențial financiar semnificativ mai mare decât cei mici de înălțime, întrucât transmit încredere, ba chiar sunt favorizați pentru promovări și creșteri salariale.

Citește și:

Greșeli pe care le facem atunci când ne dorim o nouă relație de cuplu

10 sfaturi pentru o relație de cuplu durabilă

Așadar, se presupune că bifează capitolul siguranță financiară. În plus, bărbații înalți sunt considerați mai atractivi de majoritatea femeilor, ceea ce se traduce prin stimă de sine și încredere în sine crescute, precum și printr-un nivel ridicat al satisfacției de viață.

De unde vin toate acestea? Probabil că baza percepției este, pur și simplu, evolutivă. În vremurile preistorice, bărbații înalți și puternici erau mai buni vânători, adică asigurau supraviețuirea partenerei și a copiilor lor, în esență, a speciei.

Totuși, pentru ca o relație să dureze, avem nevoie de iubire, încredere, empatie, respect, comunicare și, să nu uităm, de sex de calitate.

Foto: Shutterstock

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top