Now Reading
Gwyneth Palthrow – Nu ma deranjeaza sa am riduri

Gwyneth Palthrow – Nu ma deranjeaza sa am riduri

Revista Psychologies

Este un adevarat reper al rafinamentului si elegantei, real model pentru pasionatele modei, una dintre divele de la Hollywood care s-a aflat la bratul celor mai frumosi si doriti barbati. Talentul sau actoricesc a fost rasplatit cu nenumarate premii, dar viata i-a adus cele mai importante „trofee“: copiii. Descopera cum maternitatea a schimbat-o pe Gwyneth Paltrow, un star urias, care adora sa stea in bucatarie, o vreme a refuzat bonele, si care are o viata normala de familie alaturi de un sot muzician, la fel de celebru.

 

De ce nu v-am mai vazut atat de mult in filme in ultimii cinci ani?

Gwyneth Paltrow: Pentru ca am copii mici. In jurul varstei de 20 de ani, am muncit enorm si, cumva, m-am epuizat. Astfel incat, acum, cand au aparut micile mele „minuni“, pur si simplu simt nevoia sa stau acasa cu copiii. Probabil ca nu iti ajuta cariera sa faci un film la trei sau patru ani, dar, cand mi-am dorit sa revin pe platourile de filmare, am avut norocul unor oportunitati fascinante. Acum nu pot sa fac mai mult de un film pe an, doar daca este vorba de un rol mic si foarte interesant. Copiii mei sunt prioritatea mea, au nevoie de mine, asa ca voi fi acasa cu ei.

 

 Ce parere aveti despre actritele care lasa cariera in planul doi pentru a fi alaturi de familie?

 G.P.: Mama mea cred ca ar fi putut fi cea mai mare actrita din generatia ei, dar a ales sa stea destul de mult acasa, cu familia. Iar pentru asta o respect foarte mult. Este o actrita geniala, iar eu am ales aceasta meserie datorita ei. Pentru mine, era magic sa o vad la lucru.

 

Pe site-ul dvs. scrieti foarte mult despre alimentatie…

G.P.: Intotdeauna mi-a placut gastronomia, sa mananc, sa gatesc, si asta, cumva, a evoluat firesc in timp. Mai bine de jumatate de an, eu sunt acasa, nu lucrez, asa ca acest proiect personal ma amuza, mai ales cand imi implic copiii in procesul direct al gatitului. Imi trezeste creativitatea, imi place, chiar daca uneori presupune mai multa munca decat pot duce.

 

Aveti o dieta speciala ori mancati fara restrictii?

G.P.: Depinde daca trebuie sa ma pregatesc sau nu pentru un rol. In preajma filmarilor pentru continuarea lui Iron Man, faceam mult sport si eram atenta la ce mancam. Cred ca asta fac cu regularitate, indiferent de film, ca apoi sa ma relaxez… Ador painea, in general, painea proaspata, branza frantuzeasca si vinurile.

 

Sunteti foarte realista si cu picioarele pe pamant…

G.P.: Da, cred ca aparitia copiilor te obliga sa devii astfel. Dar tine si de educatie. Tatal meu a fost mereu foarte sincer cu mine si mi-a zis intotdeauna adevarul, chiar daca era dureros. El a fost principala influenta din viata mea care m-a tinut, cum spui tu, cu picioarele pe pamant. Ma consider foarte norocoasa, pentru ca, in viata, fara parinti buni este tare greu sa atingi un echilibru si o forma de succes personal. Cand spun „succes personal“, nu ma gandesc la job, ci doar la imaginea de sine, la multumirea de sine, cand poti sa iti asumi raspunderi, sa fii sincer cu tine. Parintii mei mi-au facut un mare dar prin calitatea umana deosebita pe care o poseda, la fel si prietenii mei, fratele meu si sotul meu.

 

Citeste continuarea interviului in revista Psychologies, editia aprilie 2013.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top