Now Reading
Ce vezi în oglindă?

Ce vezi în oglindă?

izabella-cete
ce-vezi-în-oglindă

Cum te vezi tu pe tine? Frumos, deștept, plin de calități sau urât și respingător? Ce vezi în oglindă?

Uită-te în oglindă și răspunde la aceste întrebări sincer. Pentru că în funcție de răspunsul tău, poți să îți vezi valoarea. Cum te vezi tu, așa te văd și ceilalți, pentru că tu le transmiți.

Respectul de sine este un element cu o putere foarte mare asupra vietii tale. Cât te respecți tu, atât o să te respecte și cel din fața ta. Noi vorbim cu noi tot timpul, dar contează cum vorbim și ce ne zicem.

La tine cum decurge conversația, te feliciți sau te cerți tot timpul? Dacă te compari cu ceilalți, oprește-te! Comparația omoară motivația.

Una e cum te percep ceilalți, alta e cum te vezi tu însăți și cum gândești despre tine. Părerea pe care o avem fiecare despre noi poate fi un pic distorsionată, mai blândă, flatantă. Uneori ne lăudăm, ne supraevaluăm, de parcă nu ar fi altul mai bun pe lume ca noi, alteori ne subapreciem și nu vedem nimic bun în noi.

Uită-te la tine în fiecare zi. Care sunt acele lucruri care îți plac? Ce știi să faci cel mai bine?

Dai valoare altora, dar ție deloc. Și aici se instalează niște convingeri limitative despre propria persoană. Oferă respect celor din jur, însă respectul trebuie să fie, în primul rând, pentru propria persoană.

Felicită-te pentru fiecare mică reușită, vezi lucrurile bune din viața ta. Cu pași mici în fiecare zi, poți să îți schimbi imaginea acea din oglindă. Oferă-ți valoare, cea mai mare valoare dintre toate!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top