Now Reading
Cum să te relaxezi pe terasă

Cum să te relaxezi pe terasă

Revista Psychologies
cum-să-te-relaxezi-pe-terasă

Terasa îți stă la dispoziție tot timpul pentru activități care te vor ajuta să te destinzi după o zi grea, indiferent de anotimp. Dacă alegi mobilierul potrivit pentru tine, te poți bucura mereu de odihnă în aer liber, acasă.

Citește o carte în hamac

Iubitorii de natură și lectură vor aprecia cu siguranță o carte bună pe terasă, în confortul de acasă. Un hamac sau leagăn colorat va bifa atât partea funcțională, cât pe cea estetică, întrucât va contribui armonios la decorul amenajării exterioare. Dacă terasa ta nu are dimensiuni generoase, optează pentru o piesă suspendată, prevăzută cu sistem de prindere, care își va îndeplini rolul cu succes, în timp ce salvează spațiu.

Bronzează-te pe șezlong

Dacă îți dorești un bronz frumos și mai durează până ajungi la mare, te poți bronza și de pe terasă, direct din confortul casei tale. În funcție de spațiul pe care îl ai la dispoziție poți alege fie o piesă de dimensiuni generoase, fie un șezlong sau scaun pliabil, pe care îl poți strânge și depozita la final. Leneveala la soare e activitatea ideală pentru zilele în care nu vrei să faci altceva decât să te relaxezi.

Somn de voie într-un pat de zi 

Dacă terasa ta este una spațioasă, pe lângă celelalte piese de mobilier, adaugă cu încredere un pat de zi. Confortul pe care ți-l va aduce este inegalabil și va contura rapid cadrul perfect pentru propria ta oază de relaxare. Patul de zi e locul perfect în care te poți relaxa în zilele toride de vară, în compania unei băuturi reci, dar și colțul ideal în care te poți cuibări în seri mai răcoroase.

Stai la masă cu prietenii sau familia

Atunci când te bucuri de o terasă mare și bine amenajată, întâlnirile cu prietenii sau mesele în familie pot fi mutate direct la tine acasă. O masă de dimensiuni mari poate găzdui până la 12 scaune pentru invitații tăi. Dacă spațiul nu îți permite astfel de piese, alege mobilier pliabil, pe care îl poți strânge ulterior și depozita cu ușurință.

Alege pernele potrivite pentru scaune și fotolii

Pernele pentru scaune, fotolii și șezlonguri contribuie atât la confortul tău, cât și la protecția mobilierului pe care îl alegi pentru terasă. Optează pentru cele realizate din materiale impermeabile, fiind piese rezistente și durabile. În plus, le poți schimba cu ușurință după bunul plac, astfel încât de fiecare dată te bucuri de un aer fresh și un nou decor pentru terasa ta.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top