Now Reading
Blue Moon – colecția cu cele mai frumoase povești de dragoste ale literaturii contemporane!

Blue Moon – colecția cu cele mai frumoase povești de dragoste ale literaturii contemporane!

Blue MOON este o colecție dedicată doamnelor și include cele mai frumoase povești de dragoste ale literaturii contemporane, cele mai celebre romanciere ale genului, cele mai apreciate titluri ale momentului.

 

Jojo Moyes este celebră scriitoare britanică, autoare a bestsellerurilor Înainte să te cunosc, După ce te-am pierdut, Fata pe care ai lăsat-o în urmă, Ultima scrisoare de dragoste, Un bărbat și o femeie, În căutarea unui destin, Silver Bay.

 

Fata pe care ai lasat-o în urmă

Franța, 1916: Artistul Édouard Lefèvre pleacă pe front, lăsând-o acasă pe tânăra sa soție, Sophie. Când micul orășel în care femeia s-a născut este ocupat de germani în plin război mondial, portretul lui Sophie pictat de Édouard îi atrage atenția noului Kommandant.

În timp ce periculoasa obsesie a ofițerului devine din ce în ce mai puternică, Sophie va risca totul – familia, reputația, viața – în speranța de a-și revedea soțul.

Aproape un secol mai târziu, portretul lui Sophie îi este dăruit lui Liv Halston de tânărul ei soț, cu puțin înainte de moartea lui fulgerătoare.

O întâlnire întâmplătoare îi dezvăluie femeii adevărata valoare a picturii, declanșând în același timp o luptă încrâncenată care va pune în pericol prima iubire pe care a simțit-o după tragedia suferită, precum și speranțele viitoare la fericire.

Fata pe care ai lăsat-o în urmă este povestea captivantă a două femei despărțite de un secol, dar unite prin hotărârea lor de a lupta pentru ceea ce iubesc.

„Jojo Moyes scrie cu mână sigură o carte irezistibilă, dulce-amăruie, dezvăluind latura întunecată a oricărei mari povești de dragoste și cât de înșelătoare pot fi clasicele finaluri fericite.“ – Entertainment Weekly

 

Ultima scrisoare de dragoste

Aflată în căutarea unui subiect inedit și emoționant, ziarista Ellie Haworth găsește în arhiva ziarului la care lucrează o scrisoare datând din anul 1960, scrisă de un bărbat care-i cere iubitei să-și părăsească soțul.

Astfel, Ellie se vede prinsă în hățișurile unei povești de dragoste din trecut, iar impactul asupra ei este cu atât mai puternic cu cât și ea însăși are o legătură cu un bărbat însurat.

În 1960, Jennifer Stirling se trezește în spital, unde a ajuns în urma unui accident de mașină. Nu-și poate aminti nimic: nici de soț, nici de prieteni, nici cine era.

La înapoierea acasă, descoperă o scrisoare de dragoste și începe să-și amintească de iubitul ei, pentru care fusese dispusă să riște totul.

Povestea din trecut a lui Jennifer și cea actuală a lui Ellie, ambele implicând o dragoste pătimașă și interzisă, se împletesc într-o dramă de mare intensitate emoțională, în care scrisorile de dragoste readuc la viață o iubire care sfidează timpul.

„Un roman epic, romantic, absolut sclipitor. După părerea mea, romanul anului.“ Lisa Jewell „O carte fabuloasă, emoționantă și evocatoare – perfectă pentru cei cu sufletul mereu tânăr și îndrăgostit.“

Sophie Kinsella Jojo Moyes a fost distinsă cu Premiul „Cartea anului“ de către Asociația Scriitorilor de Romane de Dragoste din America pentru volumul Ultima scrisoare de dragoste.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top