Now Reading
Apa termală, aliatul tău antiaging

Apa termală, aliatul tău antiaging

Revista Psychologies
apa-termală-aliatul-tău-antiaging

Ce sunt radicalii liberi? Inamicii tinereții. În termeni științifici, compuși chimici secundari care pe piele „se traduc” prin riduri, pete pigmentare, piele ternă și uscată.

Unul dintre motivele reacțiilor inflamatorii și îmbătrânirii pielii este stresul oxidativ, acesta fiind asociat cu afecțiuni precum: dermatita atopică, psoriazisul sau cancerul de piele. Stresul oxidativ grăbește instalarea semnelor de îmbătrânire celulară, pielea, părul și unghiile devin casante, fragile, terne, iar ridurile se dezvoltă mai repede decât în mod normal. Stresul oxidativ afectează proteinele, lipidele sau ADN-ul celulelor pielii prin intermediul radicalilor liberi.

În timp ce radicalii liberi înseamnă riduri, piele ternă și uscată, pete pigmentare, studii realizate de cercetătorii francezi arată că apa termală Herculane reduce producția de radicali liberi cu până la 34%, protejând împotriva îmbătrânirii pielii cauzate de stresul oxidativ. Așadar, apa termală Herculane are un puternic efect antioxidant și previne daunele cauzate de stresul oxidativ asociat cu radiațiile UV, lumina albastră, poluare sau stres.

Apa termala Herculane_2

Surprinzător sau nu, apa termală este o resursă la îndemână la care probabil nici nu te-ai gândit din perspectiva antiaging. Este însă timpul să o folosești în rutina ta de îngrijire zilnică, dacă îți dorești să previi îmbătrânirea prematură a pielii.

Apa termală Herculane este unică în lume datorită conținutului său optim de minerale si oligoelemente esențiale pentru sănătatea pielii, precum: calciu, magneziu, mangan și zinc. Aceasta izvorăște din inima Munților Carpați, de la o adâncime de 2000 de metri, într-un mediu ferit de poluare, este bacteriologic pură și are un pH apropiat de cel natural al pielii.

Medicii dermatologi recomandă apa termală pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru cea foarte sensibilă, alergică, sau intolerantă, pentru pielea deshidratată, uscată, cu eczemă, acnee sau psoriazis, după procedurile cosmetice, imediat după peeling, microdermoabraziune, dermapen și laser, pentru a reduce semnele inflamației, dar și pentru a preveni îmbătrânirea prematură a pielii.

Apa termală Herculane este aliatul tău antiaging, folosește-o cu încredere în rutina ta de îngrijire zilnică.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top