Now Reading
AVON te invita sa afli care este culoarea orasului tau!

AVON te invita sa afli care este culoarea orasului tau!

Revista Psychologies

Cu ocazia relansarii noii game de machiaj, AVON organizeaza o caravana ce va strabate aproape toata tara si va sarbatori frumusetea romancelor cu multa energie, entuziasm si culoare. Reunite sub sloganul “Afla culoarea orasului tau”, evenimentele vor avea loc in 45 orase din Romania si se vor desfasura pe tot parcursul verii.

Antonia, ambasadoarea noii game de make-up este alaturi de AVON in primul ei turneu in tara pentru promovarea celui dintai album. Antonia va canta in cele mai mari 10 orate din tara (Iasi – 26 iulie, Craiova – 1 august, Bucuresti – 2 august, Timisoara – 8 august, Cluj – 9 august, Ploiesti – 15 august, Brasov – 16 august, Sibiu – 17 august, Galati – 22 august si Constanta- 23 august), iar in celelalte 35 de orase, petrecerea va fi animata de muzica trupei Bandidos.

In fiecare oras, AVON va instala porti colorate cu senzori iar in functie de culoarea predominanta aleasa de participanti, compania va declara care este culoarea oficiala a fiecarei localitati. In plus, participantii se vor bucura de multe alte surprize: sesiuni de make-up profesional, sfaturi si trucuri legate de machiaj, jocuri cu premii si puncte de informare despre campaniile sociale.

AVON doreste ca prin acest sir de evenimente, ce promoveaza noua gama de machiaj AVON, sa aduca optimism si inspiratie in viata clientelor si sa le indemne sa fie increzatoare si mai indraznete.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top