Now Reading
Bubbles Care Centers – frumusetea la indemana oricui!

Bubbles Care Centers – frumusetea la indemana oricui!

Revista Psychologies

In saloanele de frumusete Bubbles vei beneficia de servicii de nota 10 de coafat, tuns, vopsit si hair-tratament cu produse profesionale Wella Professional, de manichiura si pedichiura cu produse profesionale Peggy Sage si OPI, ca si de tratamente cosmetice.

Nu trebuie decat sa alegi intre tratamentele cosmetice clasice, cu creme Academie si tratamentul inovator JetPeel-3, bazat pe tehnica revolutionara de curatare in profunzime a tenului cu solutie salina si vitamine pulverizate direct pe piele.

De asemenea, pregateste-ti pentru plaja un look complet spectaculos!

Profita de promotiile la solar sau pierde kilogramele in plus prin procedurile de remodelare corporala MYA, care te vor ajuta sa slabesti si sa scazi in centimetri si, de asemenea, sa scapi de celulita
.

Si daca vrei sa spui „adio” firelor de par nedorite, Bubbles iti recomanda sa optezi pentru pachetele speciale de epilare definitiva IPL (lumina intens pulsata).

Profita de preturile speciale, ca si de personalizarea pachetelor, pe care specialistii Bubbles Care Center ti-o vor concepe special pentru tipul tau de piele.

Afla mai multe detalii despre serviciile oferite de saloanele Bubbles, despre ofertele verii si preturile promotionale pe www.bubblescarecenter.ro si de pe pagina saloanelor, facebook.com/BubblesCareCenter

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top