Now Reading
Buzdu şi Morar, Emma şi Tea pornesc în RADIOAVENTURA

Buzdu şi Morar, Emma şi Tea pornesc în RADIOAVENTURA

Revista Psychologies
buzdu-şi-morar-emma-şi-tea-pornesc-în-radioaventura

Radio ZU anunță lansarea celei mai puternice campanii de radio pe care o organizează anul acesta. ZU e starea naturală și pleacă în RADIOAVENTURA, Turul României cu Autorulota ZU.

Călătoria care străbate România. 18 – 30 iulie. 2 săptămâni. 3000 de kilometri. Live 24 din 24 pe radiozu.ro.

Buzdu și Morar, Emma și Tea mută Morning ZU într-o autorulotă de unde transmit live, în fiecare dimineață, timp de 2 săptămâni, în fiecare zi din alt oraș al României.

„Așteaptă-ne! Autorulota ZU vine la tine! Ascultă RADIOAVENTURA, Turul României cu Autorulota ZU!”, este îndemnul celor 4 ZUper fantastici.

RADIOAVENTURA străbate România. Traseul de 3000 de kilometri pornește pe 18 iulie din București, pentru ca primul matinal difuzat live din RADIOAVENTURA să se întâmple pe 19 iulie, în Constanța. În cele 2 săptămâni de campanie, Buzdu și Morar, Emma și Tea vor realiza 10 ediții Morning ZU, live, din 9 orașe diferite din România.

„Luni o să plecăm din Constanța după matinal, iar pe lista orașelor pe care le vom vizita în RADIOAVENTURA. Turul României cu Autorulota ZU intră Brăila, Galați, Vaslui, Negrești, Iași, Târgu Frumos, Sabaoani, Girov, Piatra Neamț, Bicaz, Lacul Roșu, Sovata, Târgu Mureș, Luduș, Turda, Cluj, Huedin, Aleșd, Oradea, Salonta, Arad, Timișoara, Lugoj, Caransebeș, Băile Herculane, Orșova, Drobeta Turnu Severin, Strehaia, Craiova, Slatina, Râmnicu Vâlcea, Cisnădie, Sibiu, Șelimbăr, Porumbacu, Făgăraș, Codlea, Ghimbav, Brașov, Covasna, Târgu Secuiesc, Focșani, Galați, Brăila, Măcin, și ne întoarcem de unde am plecat, la Malul Mării, la Constanța, unde vom face un mare party pe plajă.”, a povestit Mihai Morar, în Morning ZU.

ZU face vara asta ce n-a avut nimeni curaj: radio din autorulotă, în fiecare dimineață, live din alt oraș!

„Radio ZU se pregătește de un nou record. Hai alături de noi să urmărești cea mai tare experiență la care vei fi supus 2 săptămâni, hai să fim împreună.”, îi îndeamnă Daniel Buzdugan pe ascultători.

După „Mișcarea ZU. Mișcarea pentru Mișcare”, după episoade întregi de #MuzicaAIA, după Revelionul ZU, iată că a venit vremea ca cel mai iubit radio să ajungă acolo unde îi este locul, printre oamenii lui. „Ne-a fost foarte foarte dor de voi, ne-a fost dor să ne vedem pe bune. Am făcut-o la `Mișcarea pentru Mișcare la Baia Mare`, însă călătoria ZU merge mai departe si pentru a ne vedea din nou cu voi, după atâtea revelioane online, după atâta #MuzicaAIA live pe Facebook, cel mai bine cred că este să ieșim din studioul de radio, dar fără să renunțăm la radio. Practic luăm radioul cu noi și-l ducem în toată România.”, a completat Mihai Morar.

RADIOAVENTURA este un roadtrip susținut de RTTAX – consiliere în rambursarea taxelor din străinătate (RT TAX – pentru românii care lucrează în străinătate/ RT TAX – în sprijinul românilor care lucrează în străinăte). Fondată în anul 2000, RT TAX a devenit o companie de top în recuperarea taxelor. În cei 20 ani de activitate, RT TAX a format o rețea de peste 400 de parteneri din întreaga lume. Din portofoliul RT TAX fac parte peste 250 000 de clienți mulțumiți și acest număr crește rapid în fiecare an. „Suntem într-o creștere constantă și, prin urmare, astăzi clienților noștri li se oferă servicii de rambursare a taxelor din 9 țări.”, declară reprezentanții companiei.

Campania de radio organizată de Radio ZU și susținută de RTTAX va putea fi urmărită live pe platformele Radio ZU (Facebook, YouTube, Visual Radio). De asemenea, cele mai frumoase imagini, dar și cele mai interesante materiale video se vor regăsi pe paginile de social media ale Radio ZU (Facebook și Instagram).

„RADIOAVENTURA, Turul României cu Autorulota ZU” este un eveniment organizat în conformitate cu toate regulile privind prevenirea și controlul transmiterii infecției SARS-COV-2 în contextul pandemiei de COVID-19.

Ascultă Radio ZU pe toate frecvențele, dar și pe aplicația mobilă disponibilă atât pentru Android, cât și pentru IOS.

Urmărește ce se întâmplă 24 din 24 de ore la ZU pe platforma Visual Radio pe care o găsești pe radiozu.ro. Revezi cele mai interesante momente foto și video pe platformele social media Radio ZU (Facebook , YouTube și Instagram).

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top