Now Reading
Calea spre perfectiune, la feminin

Calea spre perfectiune, la feminin

Revista Psychologies


Pentru a mentine tineretea si frumusetea trupului, apelam in mod obisnuit la diverse metode care includ un stil de viata sanatos, ce implica alimentatie corecta si practicarea regulata a sportului, dar si mici retusuri estetice, fie ca este vorba despre masaje pentru remodelare corporala, tratamente estetice sau servicii de manichiura-pedichiura si coafor.

Cand simtim nevoia de mai mult, intra in actiune procedurile ce tin de medicina estetica.

Doctor Ovidiu Grecu, avand o experienta de 15 ani in domeniu, a vorbit despre fiecare pas premergator luarii deciziei de a actiona la nivel chirurgical din punct de vedere estetic.

Totul incepe de la consultatia care face in sine parte din tratamentul chirurgical, deoarece trebuie stabilite si combatute, daca este cazul, de la inceput, convingerile existente de dinainte de intalnirea cu chirurgul plastician.

Fie ca este vorba despre influenta mass-media ori imaginea creata despre chirurgia estetica in general, acesti factori pot determina dorinte si asteptari nerealiste.

Explicarea si intelegerea principiilor si limitelor chirurgiei plastice au drept consecinta finala rezultatul dorit de catre toate partile implicate: pacientul multumit.

In cadrul evenimentului B.Energy Body & Mind Fitness, doctor Ovidiu Grecu a mentionat si ingrijirea postoperatorie si mentinerea legaturii cu chirurgul plastician, pasi la fel de importanti pentru obtinerea rezultatului dorit de catre pacient.

Pentru a nu depasi limitele principiilor medicale si pentru a combate si pondera dorintele exagerate, sfatul chirurgului este “Pacientii trebuie sa aleaga sa pastreze linii elegante ale unui corp armonios.”

Experienta chirurgului si calitatea produselor folosite sunt foarte importante cand vine vorba despre orice interventie ce tine de medicina estetica. Doctor Grecu: “Interventia chirurgicala executata responsabil, arta chirurgiei estetice, este dezvaluita printr-un un rezultat natural si armonios cu restul corpului.”

www.benergy.ro | http://www.facebook.com/benergy.ro

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top