Now Reading
Capsulele Omega 3 cu ulei de peste de la Lysi

Capsulele Omega 3 cu ulei de peste de la Lysi

Revista Psychologies

Insa organismul uman nu poate produce acest tip de acizi grasi. De aceea, ei trebuie suplimentati prin dieta sau prin administrarea de suplimente nutritive pure, naturale si eficiente, precum capsulele Omega 3 cu ulei de peste, de la Lysi.

Capsulele Omega 3 cu ulei de peste de la LysiIn Islanda, tara de origine a brandului Lysi, cu o traditie seculara in folosirea uleiului de peste ca remediu natural, la unele locuri de munca solicitante se ofera Omega 3 gratuit salariatilor, pentru rezistenta la stres fizic si intelectual si pentru un plus de energie.

Capsulele Omega 3 de la Lysi reprezinta un supliment nutritiv exceptional, obtinut din materie prima de cea mai buna calitate, cu tehnologii de ultima ora, bogat in acizi grasi polinesaturati: DHA (acid docosahexaenoic) si EPA (acid eicosapentaenoic), cu concentratia naturala 12% DHA si 18% EPA. Nivelul sanguin crescut al DHA are un impact pozitiv asupra functionarii creierului, creste capacitatea de concentrare, vitalitatea, rezistenta la efort si la stres, combate depresia si oboseala cronica, stabilizeaza dispozitia si incetineste degradarea celulei nervoase.

Acizii Omega 3 sunt foarte importanti la orice varsta, dar mai ales pentru copii, deoarece joaca un rol esential in dezvoltarea sistemului nervos central, precum si in dezvoltarea retinei. Omega 3 sunt importanti inca din perioada prenatala, mai ales in ultimul trimestru de sarcina, cand se definitiveaza formarea creierului.

Cel mai studiat aspect legat de efectele Omega 3 este cel cardiovascular. Studiile au demonstrat ca acizii grasi Omega 3 imbunatatesc circulatia cardiovasculara, scad aritmiile, modereaza presiunea sanguina si hipertensiunea si normalizeaza nivelul colesterolului si al trigliceridelor, protejand inima.

Datorita efectului antiinflamator, plusului de energie si datorita imunitatii pe care o ofera, acizii grasi Omega 3 sunt indispensabili pentru sportivi si, in general, pentru toate persoanele care depun un efort fizic si intelectual sustinut, in perioadele de maxima solicitare.

Ingredientele capsulelor Omega 3 de la Lysi: ulei de peste Omega 3, gelatina, glicerina, vitamina E (tocoferoli naturali).

Doza recomandata: 2-3 capsule/zi sau la recomandarea medicului, pentru adulti si copii de peste 11 ani. Femeile insarcinate, cele care alapteaza si persoanele care urmeaza o medicatie pentru subtierea sangelui ar trebui sa ceara sfatul medicului inainte de consumarea produsului.

Pret recomandat: 40 lei (120 capsule). Se gaseste in farmacii, in magazinele cu produse naturiste si pe www.sagasanatate.ro.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top