Now Reading
Care-i treaba cu stilistii personali?

Care-i treaba cu stilistii personali?

Daca te-ai intrebat vreodata care-i treaba cu tendintele in fashion si beauty, si cum se face ca vedetele tale preferate arata intotdeauna perfect, atat la evenimente cat si off-duty, noi am elucidat misterul. Toate se bazeaza pe ajutorul unui stilist personal, adica un profesionist al modei, un cunoscator de tendinte si cu o imaginatie infinita, mereu la dispozitia lor.

 

 

Pentru ca suntem pasionate de tot ce inseamna fashion, beauty, lifestyle si ne dorim ca stilul nostru personal sa evolueze constant, inevitabil ajungem sa discutam despre tendinte. Se poarta stilul military, ne plac machiajul puternic si tonurile intunecate de ruj, si stim ca au revenit in tendinte plantele de interior – da, serios.

Insa cine decide care sunt tendintele unui anumit sezon si de ce nu ne putem abate, chiar daca am vrea, de la ele? Mai important de-atat, cine ne poate ajuta sa integram cateva din tendintele momentului in garderoba proprie? Cel mai probabil, cum am aflat de la celebritatile noastre preferate, un stilist personal.

Ceea ce e perfect, daca iti permiti unul. Gandeste-te doar la Selena Gomez, Margot Robbie sau Natalie Portman, care reusesc sa surprinda prin aparitiile mereu stylish de pe covorul rosu. Sau la Cara Delevingne ori Lady Gaga, care nu se tem sa iasa din tipare si sa adopte look-uri indraznete. Ce au aceste vedete in comun? Cei mai cool specialisti in fashion si beauty.

Intra in scena stilistii personali.

Insa pentru ca Hollywood-ul este departe si noi nu putem decat sa ii urmarim pe Instagram, iti recomandam si tie acelasi lucru. Te poti baza oricand pe Karla Welch – stilista lui Karlie Kloss -, sau Brandon Maxwell – responsabil pentru tinutele purtate de Gaga -, pentru o doza zilnica de inspiratie. Nu uita de Kate Young sau Ilaria Urbinati, dar nici de Rob Zangardi si Mariel Haenn, duo-ul care iubeste un look dramatic si care se ocupa de aparitiile lui Jennifer Lopez, Cara sau Gwen Stefani.

Si pentru ca viata reala bate Instagramul, nu ar fi mai bine sa ai si tu un stilist sau, si mai bine, o intreaga echipa? Una care sa fie mereu disponibila, pentru toate momentele alea in care iti lipseste inspiratia?

Iti propunem un exercitiu de imaginatie: cum ar fi sa o ai pe Roxana Voloseniuc, redactor-sef ELLE, drept stilist? Sau pe Domnica Margescu. Cristina Craciun? Sau poate chiar Maurice Munteau. Cum ar fi sa poti afla cele mai noi tendinte in beauty de la Alice Bursuc sau Lavinia Gogu? Si cum ar fi sa poti cumpara instant produsele preferate sau piesele vestimentare de pe wishlist-ul lor?

Daca iti surade ideea, stay tuned. We’re almost there. Intra pe departmentstore.ro si vezi ce ti-au pregatit editorii de fashion de la Elle, adica cei de la care se inspira chiar stilistii profesionisti.

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top