Now Reading
Colgate Max White One Active cu o formula puternica de indepartare a petelor, pentru persoane active!

Colgate Max White One Active cu o formula puternica de indepartare a petelor, pentru persoane active!

Revista Psychologies

Noua varianta, Colgate Max White One Active, a fost creata special pentru cei care au un stil de viata activ.

Cafeaua, o bautura nelipsita din meniul unei persoane cu un program incarcat, poate pigmenta dintii din cauza culorii inchise, provocand astfel pete ale dintilor.

Datorita ingredientelor sale, pasta de dinti Colgate Max White One Active lupta eficient impotriva acestor coloratii, cauzate de consumul anumitor alimente sau bauturi.

Specialistii Colgate s-au inspirat din tehnologia de albire folosita in cabinetele medicilor dentisti si au incorporat in formula pastei de dinti Colgate Max White Active micro-cristale acceleratoare de albire.

Astfel, chiar si in cazul unei danturi cu pete, veti obtine un zambet mai stralucitor in numai 7 zile!

Colgate Max White One Active pretuieste cu adevarat un zambet frumos si doreste sa il aduca pe buzele consumatoarelor sale!

Daca va numarati printre acele femei care inteleg importanta detaliilor ce fac diferenta, cum ar fi un zambet alb si seducator, Colgate Max White One Active v-a pregatit o noua provocare, in urma careia puteti straluci in noaptea dintre ani, intr-o rochie creata de Sandra Galan.

Pentru mai multe detalii, accesati www.colgatemaxwhite.ro, intre 15 noiembrie si 24 decembrie 2011, alegeti una dintre cele trei rochii create de Sandra Galan si accesorizati-le.

Demonstrati-ne ca aveti un simt estetic aparte, alegeti o combinatie potrivita si puteti castiga chiar rochia pe care ati ales-o!

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top