Now Reading
Concept unic in Romania : Rasfat „All Inclusive”

Concept unic in Romania : Rasfat „All Inclusive”

Revista Psychologies

Te-ai gandit vreodata ca ai vrea sa evadezi, ca ai vrea sa uiti de problemele cotidiene, de stres, de trafic, de oras, si totusi muntele este destul de departe, iar marea nu mai vorbim. Noi ne-am gandit… si am lansat conceptul unic in Romania de Rasfat ALL Inclusive http://www.beautyferia.ro/tratamente-beautyferia/pachete-all-inclusive/.

 

Cand muntele este prea departe, iar marea prea aglomerata sau rece, cand excursiile pe munte te-ar obosi si mai tare si drumul cu masina pe soselele aglomerate te-ar exaspera, exista o alta posibilitate sa evadezi chiar in mijlocul Bucurestiului. Poti sa te relaxezi fara sa fugi de acasa, fara sa iti faci bagaje si totusi sa uiti de timp, de locul in care te gasesti, de faptul ca esti inca in Bucuresti.

Acest concept este nou si unic in piata SPA si este lansat de centrul de Estetica Faciala si Corporala Beautyferia, intitulat si Centrul de Rasfat datorita atmosferei calde si personalizate, datorita excelentei in executarea terapiilor si rezultatelor spectaculoase obtinute in piata beauty si in tratarea unor afectiuni dermatologice si a cazurilor de obezitate.

Inchide ochii si imagineaza-ti cum ar fi sa te topesti de placere la o intreaga zi de rasfat.

Intr-o atmosfera de poveste, sa fii dezmierdata de o intreaga echipa de experti in rasfat, plutind pe valurile muzicii inaltatoare, invaluita de arome si decoruri magice… Acum deschide ochii… esti doar la un pas distanta de o astfel de experienta: Rasfat „All Inclusive” pentru o zi este biletul tau catre o experienta care merita povestita.

Nu poti sa pleci in concediu dar ti-ar prinde bine 7 zile de rasfat? Te invitam sa vii intr-o saptamana in centrul atentiei talentatilor nostri specialisti care iti vor redefini frumusetea si iti vor redefini starea de bine. Tratamente faciale exclusiviste pentru un ten pe care il vei iubi, ritualuri de masaj care te vor transpune si te vor face sa plutesti, sesiuni intensive de remodelare pentru forme de invidiat si piele intinerita, fac parte din fabulosul nostru meniu de bunatati din care iti vei alege orice si oricat pentru ca tu sa beneficiezi de o experienta exclusivista de neuitat: Rasfat „All Inclusive” pentru o saptamana.

Ce ti-ai dori sa schimbi si sa imbunatatesti? Cum ai putea radia daca o luna intreaga o echipa de profesionisti ar avea grija de tine? Indrazneste doar si viseaza… Nu doar vedetele au parte de rasfat, si tu poti sa iti acorzi o luna intreaga in care sa te ingrijesti de tine, cu adevarat… Rasfat „All Inclusive” pentru o luna.

Sa invatam sa ne relaxam si sa ne bucuram de orice context, sa fim toleranti cu cei din jur si sa le permitem dreptul la opinie, sa fim bucurosi ca traim… acesta este conceptul Beautyferia.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top