Now Reading
Concurs 3D – Dependent De Design

Concurs 3D – Dependent De Design

Revista Psychologies

Anual, publicatiile ELLE Decoration din intreaga lume realizeaza proiecte prin care sustin designul, arhitectura si artele, promovand artistii si creatorii care au un cuvant greu de spus in domeniile in care activeaza, dar sustinand in acelasi timp si debutantii care se indreapta spre artele vizuale cu pasiune si energie.

Respectand spiritul si valorile international ELLE Decoration, in Romania, publicatia organizeaza pentru al treilea an concursul 3D –Dependent De Design, singurul concurs de prestigiu care stimuleaza si premiaza designul de obiect.

Concursul se adreseaza tuturor persoanelor interesate de designul de obiect (designeri, arhitecti, artisti plastici sau scenografi).

„Numarul mare de proiecte primite din toata tara, peste 200 la fiecare editie, ne-a incurajat sa continuam”, spune Ileana Raducanu, redactor sef Elle Decoration.

“Efervescenta culturala si entuziasmul creat in jurul acestei competitii este motorul care ne-a facut sa gasim an de an solutii pentru sustinerea acestor talente.

Astfel, am reusit sa premiem in bani sau scurte stagii de training in cadrul scolilor sau al caselor de arhitectura de la Milano si Londra, tineri dependenti de design din toata tara.”

Concursul se desfasoara in perioada 1 iulie – 15 septembrie, timp in care participantii sunt asteptati sa se inscribe si sa trimita proiectele, in format electronic, prototip, sau proiect pe hartie, electronic pe adresa [email protected] sau la sediul redactiei Elle Decoration.

Termenul limita de predare a proiectelor este 15 septembrie2012.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top