Now Reading
Da! Si eu pot! – un proiect in care vointa si dorinta sunt o pereche de neoprit

Da! Si eu pot! – un proiect in care vointa si dorinta sunt o pereche de neoprit

Revista Psychologies

De cate ori nu ne-a fost teama sa facem primul pas catre implinirea visului nostru? De cate ori nu ne-am intrebat: „Dar pot, oare, sa fac asta?” Suntem in stare sa depasim provocarile vietii? Sunt intrebari pe care multe femei si le-au pus si continua sa si le puna. Pentru a gasi raspunsurile, trebuie sa avem incredere in capacitatea noastra de a gandi, de a invata, de a alege, de a lua decizii, de a ne adapta la schimbari.

Tocmai de aceea, Academia Femeilor a lansat pe 25 martie proiectul Da! Si eu pot! care, prin puterea exemplului, le ajuta pe femei sa constientizeze potentialul pe care il au, sa aiba incredere in fortele proprii si sa depaseasca toate obstacolele care stau in calea implinirii personale si profesionale.

„Au fost alaturi de noi femei minunate, femei dornice de a darui, femei care au spus toate intr-un glas: „Da! Si eu pot… sa fiu sanatoasa, sa am relatii armonioase, sa comunic eficient, sa ma dezvolt profesional, sa evoluez personal, sa am o casa curata si sa fiu frumoasa!” – Florina Onetiu, initiatoarea proiectului.

7 femei de succes, printre care Florentina Opris si Printesa Lia, vor impartasii experientele prin care au trecut de-a lungul calatoriei pe drumul catre armonia personala si succesul profesional. Acestea vor ajuta alte 7 femei sa aiba incredere in fortele proprii si sa faca primii pasi pe calea succesului.

Proiectul Da! Si eu pot! va fi implementat la nivel national, dorind, astfel, sa vina in sprijinul cat mai multor femei din tara. De aceea, incepand cu luna mai, Academia Femeilor va ajunge cu acest proiect in Pitesti, Brasov, Craiova, Iasi, Constanta, iar din toamna in Cluj, Timisoara, Arad, Oradea, Sibiu, Deva si Bucuresti.

Mai multe detalii despre proiect si modalitatile de inscriere, pe site-ul Academiei Femeilor: www.academiafemeilor.ro/evenimente/da!-si-eu-pot!/

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top