Now Reading
Descoperă Seturile cadou pentru Crăciun de la Maria Nila

Descoperă Seturile cadou pentru Crăciun de la Maria Nila

Revista Psychologies
descoperă-seturile-cadou-pentru-Crăciun-de-la-Maria-Nila

Seturile de cadou de la Maria Nila pentru anul 2020 sunt create pentru a evidenția fiecare personalitate a seriei într-un mod jucăuș, făcând cadourile și mai unice. Inspirate din astrologie, acestea sunt create pentru a onora toate creaturile magice. Concentrându-se exclusiv pe diferite animale dintre semnele noastre stelare, ilustrațiile colorate evidențiază și munca și grija pentru animale. Seturile de cadou sunt atât magice cât și drăguțe, dar și inteligente și sustenabile.

Ele sunt concepute pentru a putea fi refolosite pentru a depozita accesorii de înfrumusețare în baie, dischete demachiante sau creioanele tale preferate de pe birou. Ca un cadou suplimentar, aceste seturi conțin bine cunoscutul ulei de argan de 30 ml de la Maria Nila, pentru a avea cu adevărat un păr hrănit pe tot parcursul perioadei de vacanță!

LUMINOUS COLOUR

Colorat, jucăuș și curios sunt cele trei lucruri care îl caracterizează cel mai bine pe Taur. Lăsați gama Luminous Colour să adauge strălucire părului colorat, păstrând bogăția și strălucirea pentru o perioadă lungă de timp, datorită antioxidanților săi de protecție extrași din rodie.

HEAD & HAIR HEAL

Loialitatea este trăsătura care definește Capricornul. Lăsați gama Head & Hair Heal să acționeze și să fie partenerul vostru de încredere pentru păr. Conținând piroctone olamine și peptide, acestea vă vor ajuta împotriva mătreții și la creșterea părului. De asemenea, Aloe Vera și Vitamina E o să vă aducă și un plus de echilibru.

STRUCTURE REPAIR

O doză mare de devotament și încredere. Racii sunt cunoscuți pentru puternicul lor sentiment de loialitate. La fel ca și gama Structure Repair, cu alge întăritoare care vă vor îngriji părul. De încredere în orice moment.

SHEER SILVER

La fel de grijulie și axată pe rezolvarea problemelor precum Peștii, gama Sheer Silver va avea grijă de acele tonuri galbene și vă va aduce strălucire și putere părului datorită formulei sale cu extracte de mure și pigmenți violet.

TRUE SOFT

Un sentiment de căldură și entuziasm. Aceasta este adevărata esență a Berbecului și exact asta ar simți oricine după folosirea gamei True Soft, care oferă părului fragil un rezultat mătăsos, datorită uleiului de argan hrănitor și hidratant.

PURE VOLUME

Dramatic și grandios. Voluminoasa coamă a Leului reprezintă un semn de încredere. Lăsați gama Pure Volume să acționeze și să-i ofere părului putere și volum, datorită formulei sale cu Pro-Vitamin B5.

maria-nila

Noile seturi sunt realizate din carton reciclat, care poate fi de preferat reciclat din nou. Toate seturile sunt concepute pentru a fi reutilizate pe post de trusă de depozitare pentru accesorii de înfrumusețare sau orice ați vrea să organizați. Ca și în cazul tuturor produselor de la Maria Nila, seturile de cadou din acest sezon sunt 100% vegane, netestate pe animale, fară suflați și parabeni și sunt produse în Suedia. Produsele Maria Nila se găsesc exclusiv pe www.marianila.com.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top