Now Reading
(P) Dinți frumoși și sănătoși? Transformă-ți rutina zilnică într-un ritual încântător!

(P) Dinți frumoși și sănătoși? Transformă-ți rutina zilnică într-un ritual încântător!

Avatar photo

Tot mai mult stres și mai multe responsabilități? Poate ai început să mergi la sală, să practici yoga, să meditezi, mici plăceri care rup monotonia și îți dau energie. Noile paste de dinți Colgate® Natural Extracts îți propun un nou mod unic de a elimina rutina și a-ți răsfăța simțurile.

Inspirată de tradiția ingredientelor asiatice, noua gamă de paste de dinți Colgate® Natural Extracts are o textură delicată, culori vii și arome extraordinare care te transpun în mijlocul naturii.

Aromoterapia are efecte relaxante binecunoscute, iar călătoria în natură, chiar și mentală, preț de câteva minute, este un puternic remediu anti-stres.

Dar beneficiile pastelor de dinți Colgate® Natural Extracts nu se opresc aici. Cu extracte naturale de calitate și atent selecționate, aceasta oferă protecție zilnică dinților și gingiilor, dar și o experiență de periaj încântătoare, rutina zilnică devenind un ritual al plăcerii.

Oamenii curajoși, care vor să experimenteze, să fie mai bine cu sine, să se bucure de viață, îndrăznesc să iasă din zona de confort. Desigur, asta nu înseamnă că trebuie să îți modifici stilul de viață radical, peste noapte.

Schimbările eficiente sunt mici și se petrec treptat…

… un subiect binecunoscut de Cori Grămescu, coach de lifestyle și nutriție: “În toți anii în care am pregătit programele de transformare corporală ale clienților mei primeam cel mai des întrebarea ‘cum să am un stil de viață sănătos pe care să îl pot menține?’

Aș spune acum, cu experiența celor 12 ani, că soluția pe termen lung este bazată pe diversitate, arome, alegere și asumare. Diversitatea ne permite să nu ne plictisim de rutină, să ne păstrăm energia și să fim mai motivați, iar aromele sunt cele care ne oferă plăcere.

Când vine vorba de a forma obiceiuri sănătoase, micile schimbări care le fac plăcute, sunt cele care ne vor ajuta să le menținem pe termen lung”.

Alege sau mixează

Pastele de dinți Colgate® Natural Extracts îți oferă posibilitatea alegerii, savurarea aromelor, diversitatea ingredientelor și efectelor acestora și asumarea produsului preferat!

Adori prospețimea după spălatul pe dinți? Pasta de dinți Colgate® Natural Extracts Ultimate Fresh, cu arome puternice de mentă și citrice, va fi alegerea perfectă! În plus aceasta conține, de asemenea, ulei de lămâie din Asia și extract natural de aloe vera.

Vrei un zâmbet strălucitor și o senzație de curățire impecabilă? Colgate® Natural Extracts Radiant White este cea mai potrivită pentru tine, întrucât conține sare din alge marine asiatice.

Și cine spune că trebuie să folosești un singur tip de pastă de dinți? Utilizarea pastei de dinți se adaptează nevoilor tale pe parcursul întregii zile:

„Aromele naturale și consistența delicată a pastei de dinți Colgate® Natural Extracts Ultimate Fresh fac din acest produs alegerea mea pentru periajul de după masa de prânz, pentru că îmi oferă experiența plăcută a prospețimii citricelor și a frunzelor de mentă.

Însă știu că înainte de prospețime îmi doresc dinți strălucitori și, astfel, dimineața și seara, îmi îngrijesc zâmbetul cu pasta de dinți Colgate® Natural Extracts Radiant White”, mărturisește Cori Grămescu.

Așadar, fă în fiecare zi lucruri benefice pentru tine, iar a avea grijă de un zâmbet frumos și sănătos este unul dintre ele. Colgate® Natural Extracts îți permite să te bucuri de igiena ta zilnică, oferind o senzație neașteptată de prospețime și sănătate.

Integrează în viața ta de zi cu zi obiceiuri sănătoase care vor persista în timp dacă sunt bazate pe plăcere și relaxare, precum periajul cu Colgate® Natural Extracts!

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top