Now Reading
Dynergie BIO

Dynergie BIO

Revista Psychologies


Dynergie BIO contine ingrediente active, certificate organic, care sunt recoltate respectand mediul inconjurator, astfel incat sa ofere tot ce este mai bun din natura.

Fiind cultivat in Asia timp de mii de ani, Ginseng-ul este renumit si folosit pentru efectele sale fortifiante si energizante. Este considerat un tonic al organismului ce reduce senzatia de oboseala si epuizare. El sprijina, de asemenea, sistemul imunitar.

Laptisorul de matca este o substanta naturala secretata de albinele lucratoare doar pentru dieta exclusivista a albinei regina a supului. Laptisorul de matca este un tonic ideal pentru oricine: copii, adulti, persoane in varsta sau sportivi. El sprijina imunitatea naturala a organismului.

Acerola (numita si cireasa Indiilor de Vest) este o sursa bogata de vitamina C. Protejeaza celulele organismului de procesele oxidative si sprijina sistemul imunitar.

Propolis este o substanta produsa de albinele lucratoare din mugurii si scoarta copacilor. El are efecte antioxidante si stimuleaza, de asemenea, imunitate naturala a organismului uman.

Dynergie BIO reduce senzatia de oboseala si suprasolicitare, energizand organismul si sprijinindu-i imunitatea naturala prin substante BIO de cea mai buna calitate.

 

Realizat de Arkopharma in colaborare cu Walmark.
Pret: 83,50 lei in Farmaciile BELLADONNA.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top