Now Reading
Fundatia Orange lanseaza o noua editie a fondului de finantare “Lumea prin culoare si sunet”

Fundatia Orange lanseaza o noua editie a fondului de finantare “Lumea prin culoare si sunet”

Revista Psychologies

Fundatia Orange lanseaza o noua editie a concursului de proiecte „Lumea prin culoare si sunet„. Fondul de finantare sustine proiecte propuse de catre organizatii nonprofit care doresc sa implementeze proiecte, in special cu ajutorul tehnologiilor digitale, in beneficiul persoanelor cu deficiente de vedere, de auz si alte deficiente asociate.

La editia din acest an Fundatia Orange ofera finantare in valoare totala de 350.000 de euro pentru proiecte care contribuie la imbunatatirea calitatii vietii persoanelor cu deficiente de vedere si/sau de auz si la integrarea sociala a acestora, prin facilitarea accesului la educatie, la sanatate si la cultura.

Fundatia Orange invita institutiile publice sau organizatiile neguvernamentale si nonprofit (asociatii, fundatii sau federatii, institutii educationale, institutii medicale, institutii culturale) sa candideze cu proiecte in beneficiul persoanelor cu deficiente de vaz si/sau auz sau alte deficiente cauzate de acestea. Valoarea sprijinului financiar acordat de Fundatia Orange unui proiect poate varia intre 20.000 si 50.000 de euro.

Concursul din acest an se desfasoara exclusiv pe platforma online www.finantare.fundatiaorange.ro. Pentru a depune un proiect, organizatiile interesate sunt invitate sa acceseze aceasta platforma, sa isi creeze un user si apoi sa completeze formularul disponibil online.

Termenul limita pentru depunerea proiectelor pe aceasta platforma online este 28 ianuarie 2015, ora 18:00. Dupa acest termen, platforma nu va mai permite trimiterea niciunei aplicatii, iar cererile de finantare depuse pana la acel moment vor intra in procesul de evaluare si selectie. Proiectele castigatoare vor fi alese de un juriu format din membrii Consiliului Director al Fundatiei Orange.

 

Mai multe detalii privind criteriile de participare sunt disponibile in Regulamentul concursului, disponibil atat pe platforma online www.finantare.fundatiaorange.ro, cat si pe websiteul Fundatiei Orange la adresa: www.fundatiaorange.ro/finantare/index.html.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top