Now Reading
GALA ProEstetica 20 ANI

GALA ProEstetica 20 ANI

Revista Psychologies

Centrul Medical ProEstetica a sarbatorit 20 de ani de succes in asistenta medicala privata din Romania, miercuri, 12 martie, ora 19:00, la Crowne Plaza, sala Crown Ballroom. Evenimentul a celebrat sanatatea, frumusetea si antreprenoriatul bazat pe inovatie, excelenta si dezvoltare.

 

Dr. Dana si Stefan Jianu au sarbatorit alaturi de invitati numeroasele reusite si premiere medicale ale Centrului Medical ProEstetica, prima clinica privata de chirurgie plastica si chirurgie generala din Romania, dar si planurile ambitioase de viitor.

Prof. univ. dr. Adrian Streinu-Cercel si actorul, regizorul si scriitorul Dan Puric, invitatii speciali ai serii, au vorbit despre bucuria de a trai frumos si sanatos.

Adrian Petrescu, prim oboist al „Filarmonicii George Enescu” din Bucuresti, un muzician cu o impresionanta cariera artistica, precum si artistul Nicolae Voiculet, naist de renume international au adus nobletea clasica a muzicii la Gala ProEstetica.

Evenimentul a omagiat personalitatile marcante din evolutia ProEstetica prin ceremonia de acordare a Premiilor “ProEstetica’20” pentru contributia la dezvoltarea companiei si a filozofiei ei.

Simona Dragomir (fosta Balanescu), realizator si moderator de peste 14 ani al emisiunilor de sanatate, s-a alaturat evenimentului in calitate de MC. Si poate pentru ca nimic nu este intamplator in viata, Simona anul acesta implineste 20 de ani de televiziune!

Gala s-a bucurat de prezenta a numeroase vedete si nume sonore din medicina, arta, business, sport si mass media precum: Elisabeta Lipa, Rucsandra Hurezeanu, Viorica Susanu, Monica Iagar, Carmen Bruma, Elena Perseil, Raluca Hagiu, Anca Turcasiu, Natasa Raab, Cristian Gretcu si altii.

 

Mai multe detalii pe http://proestetica.ro/gala-proestetica-20/

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top