Now Reading
Gaseste cartile pierdute si fa o bucurie copiilor de la Centrul Robin Hood!

Gaseste cartile pierdute si fa o bucurie copiilor de la Centrul Robin Hood!

Avatar photo

Navigheaza pe Unica.ro, gaseste cartile pierdute in paginile site-ului si fa-le o bucurie copiilor de la centrul de copii Robin Hood.


De ce sa intri in joc

Cu ajutorul tau, Unica.ro si Vodafone pregatesc o surpriza pentru copiii de la centrul de copii Robin Hood. Gaseste cartile pierdute si ofera-le micutilor un cadou!

Nu trebuie decat sa intri pe Unica.ro, sa gasesti cartile de povesti din paginile site-ului si sa colectionezi cat mai multe din ele in contul tau. Exista maxim 6 carti pe care le poti colectiona. Cand ai gasit prima carte, inregistreaza-te pentru a-ti crea contul tau in care vei putea aduna toate cartile gasite.

Cand se strang 600 de carti colectionate de toti utilizatorii inscrisi, echipa Unica.ro, multumita Vodafone, va merge la centrul de copii Robin Hood, unde va oferi celor mici dulciuri, carti de povesti si desene animate pe DVD

 

De ce sa alegi factura electronica

Pentru cei care stiu ca o hartie merita sa fie carte de povesti, Vodafone iti spune de ce sa alegi factura electronica:

„Printam lunar peste 1.000.000 de facturi pentru abonati. Tu poti transforma aceste pagini in file de poveste; cu fiecare factura electronica reeditam 4 pagini dintr-o carte de poveste..”

Afla aici cum poti sa-ti transformi factura in file de poveste. Perioada proiectului este 20 decembrie 2012 – 9 ianuarie 2013.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top