Now Reading
Intampina noul an cu GLAMOUR de ianuarie!

Intampina noul an cu GLAMOUR de ianuarie!

Revista Psychologies

Karlie Kloss si planurile sale ambitioase de viitor, ghidul complet pentru cea mai cool petrecere a sezonului, tot ce trebuie sa stii despre un altfel de detox, 10 sfaturi despre fericire de la Elizabeth Gilbert, autoarea bestsellerului Eat, Pray, Love, si cele mai delicate piese care nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba: toate acestea te asteapta in numarul de ianuarie GLAMOUR, din 18 decembrie la chioscurile de ziare din Bucuresti si din tara.

Vedeta editiei de ianuarie este Karlie Kloss, supermodelul care, la doar 23 de ani, are planuri mari de viitor: vrea sa urmeze o facultate, sa dezvolte un canal video si sa invete o generatie intreaga de femei sa faca programare.

La capitolul fashion, iti propunem sa mizezi pe feminitate si romantism si sa alegi cele mai delicate piese cu volane, pliseuri si dantela. 

Si pentru ca vremea de afara nu e tocmai prietenoasa, am ales pentru tine 12 piese calduroase, dar extrem de stylish, pentru cele mai friguroase zile de ianuarie. In plus, trebuie sa stii ca cel mai popular model de cizme al anilor 70 revine in forta, asa ca este timpul sa dai o fuga in magazine!

Mergem mai departe si te provocam sa incerci un altfel de detox. Dupa petrecerile si excesele culinare de sarbatori, un regim alimentare riguros pare a fi o idee excelenta.

Iti spunem care este cea mai sanatoasa alegere. Mai mult, iti dezvaluim cea mai simpla si eficienta tehnica de machiaj: strobingul, o metoda care iti garanteza o iluminare ca la carte a tenului.

Tot in editia de ianuarie, te invitam sa pornesti alaturi de noi in cautarea fericirii. Elizabeth Gilbert, autoarea bestsellerului Eat, Pray, Love, a calatorit prin toata lumea in cautarea fericirii si a reusit sa o gaseasca, iar acum ne dezvaluie cateva dintre lectiile pe care le-a invatat de-a lungul vremii.

Esti pregatita pentru cea mai cool petrecere a sezonului? Pentru ca petrecerile se tin lant in aceasta perioada am adunat laolalta toate trucurile care te vor transforma in gazda, invitata sau, de ce nu, sufletul oricarui party.

 Descopera in GLAMOUR de ianuarie detaliile din culisele realizarii controversatului Calendar Pirelli si povestile a cinci designeri autohtoni pe care vom sta cu ochii in perioada urmatoare.

Plus: lasa-te cucerita de fermecatorul Cincsor, afla cum poti purta piesele stralucitoare in miez de zi si fa cunostinta cu Irina Andreea Popescu sau @ipiripinapa, unul dintre cei mai cool instagrammeri ai momentului.

Foto: Tom Munro

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top