Now Reading
INTRECEREA-PETRECEREA…

INTRECEREA-PETRECEREA…

Revista Psychologies

Primul Triatlon la care pot participa si cei mai putin experimentati, dar cu un minim de antrenament.

Primul Triatlon Party in care petrecerea e la fel de importanta ca intrecerea.

Participantii sunt asteptati pe data de 1 septembrie in statiunea Neptun-Olimp pentru a se detasa de problemele cotidiene, de stres si pentru a-si testa limitele facand miscare.

Noul concept este mai relaxat decat competitiile de gen, fiind practic un semi-triatlon, cu distantele de inotat / de parcurs cu bicicleta/ de alergat reduse la 500m/20km/5km.

Dotarile si organizarea insa raman la nivelul triatloanelor profesioniste, astfel incat participantii sa simta efectiv pulsul competitiei: cronometrare electronica cu chip, check-pointuri cu apa, fructe si energizante, traseu marcat si supervizare sanitara.

Daca probele sunt la jumatate, petrecerea va fi cel putin la dublu!

Fool Moon Party… Un concept special de petrecere, cu doua zone distincte: chill si party – unde vedeta va fi cocktailul gigant, “bucket of joy” de 1.5 litri.

Si totul va incepe cu premierea castigatorilor si vizionari ale celor mai frumoase momente din timpul competitiei.

Pentru confortul participantilor si al sustinatorilor, organizatorii s-au gandit la pachete avantajoase, prin care acestia pot beneficia si de cazare la 3* sau 4* – detalii pe www.intrecerea-petrecerea.ro

Intrecerea-petrecerea reprezinta proiectul-pilot al unui lant de evenimente de a caror concepere si implementare e “responsabila” o echipa pasionata, sub indrumarea unui impatimit al sporturilor si a unui organizator profesionist de evenimente.
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top