Now Reading
J’adore L’Or

J’adore L’Or

Revista Psychologies

Inclus pentru totdeauna in numele renumitului designer, “or” (termenul frantuzesc pentru “aur”) a fost asociat cu “Dieu” (termenul frantuzesc pentru “Dumnezeu”) de Cocteau.

Inspirat de aceasta lume, Christian Dior revine mereu la el, prin colectiile sale, la modele din 1947, cum ar fi Aladin, in matasea aurie champagne sau Pactole.

Culoarea aurie reprezinta atingerea ultima a tuturor parfumurilor sale si devine semnatura rafinata a Casei Dior.

O creatie de calitate superioara, la care s-au folosit cele mai frumoase materii prime, J’adore L’Or reflecta rafinamentul Dior Couture.

Matasurile pretioase si broderiile manuale reflecta ingredientele selectate cu cea mai mare grija.

Design-ul si crearea acestui parfum seamana cu o constructie perfecta a unei rochii Haute Couture.

Mostenirea si know-how-ul Casei contribuie la formarea celei mai nobile expresii ce caracterizeaza arta materialelor pretioase. Domnul Dior obisnuia sa spuna: “Adevaratul lux inseamna material fin si talent veritabil.”

Cele doua fatete, Haute Couture si Haute Perfumery, s-au format inca de la fondarea Casei.

Christian Dior va ramane cunoscut pentru totdeauna ca parfumier si creator de moda.

J’adore L’Or, Essence de Parfum

Acest parfum nou aluneca din nou cu delicatete in baia originala aurie si se intoarce la crearea mitului parfumat, legat pe vesnicie de aur.

Inspirat de J’adore, François Demachy a creat acest parfum in concordanta cu acest metal pretios: de la selectarea materiilor prime la compozitia, textura si culoarea esentei.

Noul parfum, extrem de concentrat, este un Essence de Parfum, in sensul a tot ce poate fi esential.

Asa cum cele mai frumoase materiale au fost folosite din plin pentru Dior Couture inca de la prima colectie new Look, (cei 80 metri de material pentru fusta Bar Suit au ramas legendari!), tot asa, sunt acum folosite cele mai frumoase materiale pentru J’adore L’Or.

Datorita concentratiei sale exceptionale, textura unica a parfumului creeaza o senzatie de satin si catifelata pe piele.

Chiar mai intens in culoare, acest nectar delicat este si mai aproape de culoarea aurie.

Cele mai pretioase materii prime isi gasesc armonia in J’adore L’Or. Intotdeauna in cautarea celor mai nobile ingrediente, François Demachy, expertul care asigura calitatea parfumurilor Dior, a ales Rose de Mai Absolute (Centifolia) si o iasomie absoluta (Grandiflorum), ambele culese din recoltele lanurilor din Grasse.

Exclusiv rezervata pentru casa Dior si folosita la crearea parfumului J’Adore L’Or, recolta din le Domaine de Manon a fost ingrijita de o singura familie, timp de trei generatii.

Acest loc din Grasse a pastrat traditiile de cultivare calitativa, unde pamantul este tratat cu respect si unde florile de iasomie si trandafirii sunt culese cu mana.

Buchetul floral, cu aromele trandafirului de mai si a iasomiei din Grasse, este inmiresmat de notele orientale pentru a adauga opulenta parfumului.

Caracterul dulceag si fin al boabelor Tonka si senzualitatea plina de tandrete a vaniliei absolute din Tahiti infloresc in notele de baza.

Acorduri de Patchouli, picaturi de Labdanum si notele de ambra confera o senzatie orientala parfumului, asigurand o “concentratie mai groasa”, dupa cum explica François Demachy.

Un J’Adore rafinat, imbogatit si mai pretios, infuzat de o autenticitate minunata.

Aceasta Essence de Parfum completeaza in mod stralucitor colectia olfactiva J’adore, marele clasic al Casei Dior si este ideala pentru a fi oferita in dar, oferind caldura sa orientala inspirata de vanilie, sub forma unui cadou mai special, fiind ambalata intr-un mod minutios.
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top