Now Reading
Lansari senzationale la BABY EXPO, 20-23 noiembrie!

Lansari senzationale la BABY EXPO, 20-23 noiembrie!

Revista Psychologies

BABY EXPO

BABY EXPO vine cu noi surprize pentru voi, parinti cu copii intre 0-5 ani si viitoare mamici, in zilele de 20-21-22-23 Noiembrie la Sala Polivalenta din Bucuresti.

In avanpremiera va dezvaluim cateva din lansarile de la aceasta editie :
Primul robot pentru bebelusi Baby Space, care se deplaseaza printr-o balansare hazlie acompaniata de luminite, sunete si chicoteli simpatice.
Hamace braziliene si cele mai la moda port-bebe-uri esarfa aduse direct din Brazilia.
Biscuit, cel mai haios si mai simpatic catelus de plus care isi misca capul, urechile, clipeste, da din coada, se ridica in doua labute si latra cand vrea sa se joace.
– Din Franta sosesc suplimentele alimentare Enfants BIO pentru copii mai sanatosi, mai energici, masinutele cu pedale cu un look retro, noile scutece ecologice si din America periutele de dinti cu design nemaiintalnit.
Papagalul Squawkers McCaw care vorbeste, canta, danseaza si invata cuvinte noi.
Scaunul de masina Aerologic dotat cu sistemul Flex Confort, un sistem unic pe piata mondiala care asigura o circulare a aerului sub sezutul copilului reducand transpiratia sezutului si a coapselor.
Cea mai sofisticata aparitie feminina Femisapien, prima femeie robot care canta, converseaza, iar cand aude muzica isi misca soldurile, mainile si incepe sa fredoneze.
Landoul auto Baby-Safe Sleeper noua solutie de transport a copilului in autovehicul, premiat in 2008 pentru inovatie in siguranta copilului.
Masinuta sport Turbo Touch care vibreaza, accelereaza cand o atingi, saluta si claxoneaza, papusi care merg, canta, plang sau rad.
Balansoarul Electronic Sweet Peace, singurul leagan care imita toate modurile de leganare ale mamei.
Cainele-robot RS Wrex the Dawg, capabil sa execute trucuri : da laba, o face pe mortul, danseaza si face pozne.
Primul sistem educational TV pentru bebelusi Smile Baby, prin care acestia descopera si exploreaza lucruri noi.
Braduti din care ninge continuu si care canta melodii traditionale pentru sarbatori.

Si asta e doar inceputul. Cele peste 160 de companii prezente la BABY EXPO va asteapta cu o oferta variata de jocuri si jucarii, carti si CD-uri educative, imbracaminte si incaltaminte, articole pentru nou-nascuti, puericultura mica si mare, mobilier si decoratiuni, articole de petrecere, produse alimentare si de igiena, cosmetice, vestimentatie pentru gravide, aparatura foto. Nu vor lipsi nici companiile care propun servicii de baby-sitting, de organizare botezuri si petreceri pentru copii, de asigurari, centre medicale, gradinite, auto etc.

BABY EXPO v-a pregatit evenimente, jocuri si concursuri, activitati distractive, educative si relaxante :
Salsa Baby – Danseaza pe ritmuri de Salsa impreuna cu bebelusul tau ! in fiecare, zi la ora 13.00 mamicile cu bebelusii in port-bebe se vor intrece in ritmuri de salsa. Melodii tropicale pline de viata si multe premii oferite de Mustela.
Competitia Bebelusilor care merg de-a busilea – zilnic la orele 11.00 si 15.00, 300 de Bebelusi arata tuturor cum de mici pot fi CAMPIONI la mersul de-a busilea si primesc premii de la Ursuletul Nestle.
Cinema Minimax – copiii vizioneaza desenele lor preferate, participa la concursuri de colorat carticele cu personaje Minimax, de modelat plastilina, de recitat poezii si sunt rasplatiti cu multe premii.
Spatiul de joaca Chicco cu tobogane, casute, balansoare.
Concurs de triciclete pentru Pitici si Tatici – cei mai voinici Pitici si cei mai dinamici si nonconformisti Tatici se intrec in concurs si sunt premiati de zanele Kinder felie de lapte. Startul in concurs se da zilnic la ora 12.00.
La Ursuletul Albastru – Restaurantul Bebelusilor realizat in parteneriat cu Nestle, unde cei mai mici sunt invitati sa savureze delicioasele preparate pentru ei!
Aventuri cu Gify! – micuta girafa roz invita pe toti de la mic la mare sa povesteasca din aventurile sale de neinchipuit si sa participe la jocuri si tombole cu super premii.
Petrecere in stil JOHNNY BALLONY – clovni incarcati cu multe baloane modelate si frumos colorate, zane care transforma copiii in personajul preferat si magicieni ii asteapta pe copii la petrecere.
Activitati istete pentru copii alaturi de specialistii revistei Baby.
preGATIM si deGUSTAM impreuna cu ZEPTER – lectii deschise de gatit in direct. Momente privilegiate si delicioase pentru parinti si copii.
Atelier de creatie Ioana Visul Copiilor – toti copiii pot participa la concursul „Deseneaz-o pe Cleopatra Stratan”. Cele mai reusite desene vor fi premiate cu bilete la concertul Cleopatrei Stratan din data de 20 Decembrie de la Sala Polivalenta.
Surprize de la Superbebe – mamicile sunt invitate sa descopere Colectia Superbebe Music, Caietul Superbebelusului si sa participe la tombola.
Intalnire cu Itsy Bitsy – lumea de poveste a radioului copilariei ii asteapta pe cei mici cu o multime de surprize.

Viitoare Mamici, la BABY EXPO sunteti in centrul atentiei !
Ascultati miscarile bebelusului cu aparatul de ascultat zgomotele fetale, descoperiti solutii pentru recoltarea de celule stem. Tot aici va sunt prezentate ultimele tendinte in moda pentru gravide, rochii de seara si bluze elegante special pentru perioada sarbatorilor de iarna, idei si solutii pentru celebrarea nasterii si primiti informatii utile pentru a pregati venirea pe lume a bebelusului. La Clubul Gravidei sunteti intampinate de NUK cu sfaturi si cadouri si participati la Marea Tombola a gravidelor.

BABY EXPO s-a gandit la toate !
Pentru voi dragi parinti am pregatit o gama larga de servicii : ● spatiu de schimb scutece Bella Romania ● masajul bebelusului by Mustela ● spatiu de relaxare Dorna-Izvorul Alb ● sfaturi medicale si punct de prim-ajutor oferite de Centrul Medical Sanador ● siguranta auto oferita de Lyada ● dermoanaliza, determinari ale indicelui de masa corporala si nivelului de tesut adipos oferite de Sensiblu ● spatiu de alaptare.

BABY EXPO este un salon educativ !
Va invitam la Clubul Parintilor Vineri si Sambata, incepand cu ora 14.00, sa participati la seminarii interactive sustinute de specialisti in cresterea si dezvoltarea copilului.

Haideti sa petreceti 4 zile de neuitat doar la BABY EXPO !
20-21-22-23 Noiembrie
Sala Polivalenta Bucuresti
Zilnic intre orele 10.00 si 18.00, iar Duminica pana la 16.00.

Intrarea la expozitie costa 8 lei pentru parinti si este gratuita pentru copii.
Pe baza biletului de intrare participati la tombola cu premii din ora in ora !

Informatii suplimentare pe: www.babyexpo.ro

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top