Now Reading
Magneziu de nota 10!

Magneziu de nota 10!

Revista Psychologies

Unicitatea produsului consta in formula speciala de pidolat si citrat de magneziu, care este absorbita mai usor in organism, datorita vitaminei B6.

Chiar daca cei mici nu se dau in vant dupa suplimentele alimentare, Kidimag va fi pe placul lor, datorita gustului de portocale si formulei sale ce se dizolva rapid in apa.

De ce este magneziul un mineral atat de important pentru sanatate? In primul rand pentru ca este unul dintre cei mai eficienti agenti de neutralizare a plumbului, cadmiului si a altor substante toxice.

Studiile arata ca in fiecare an nivelul de plumb din organismul uman creste, iar nivelul magneziului scade. Carentele de magneziu apar in urma unui regim alimentar dezechilibrat, a consumului de ceai, sucuri acidulate, alimente semipreparate sau fast-food, pe care copiii le iubesc.

Parintii stiu ca este greu sa-i explici unui copil pericolul pe care il reprezinta aceste produse pentru sanatate si chiar mai greu sa refuzi sa-i faci toate poftele.

Suplimentele alimentare pe baza de magneziu sunt necesare pentru a neutraliza efectele unui stil de viata nesanatos.

Copiii sunt mai vulnerabili decat adultii in fata agresivitatilor mediului inconjurator si a ritmului de viata alert la care suntem supusi in ultimul timp.

Kidimag este singurul supliment alimentar cu pidolat de magneziu si vitamina B6 creat special pentru copii, pentru a-i proteja de efecte precum dificultati de concentrare, nervozitate, probleme ale somnului, carii, oboseala, balbaiala, dureri de crestere, tulburari ale viselor, ticuri sau chiar pierderi ale cunostintei, toate cauzate de lipsa magneziului din organism.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top