Now Reading
Mascara Glam’eyes Day2night de la RIMMEL

Mascara Glam’eyes Day2night de la RIMMEL

Revista Psychologies

Mascara Glam’eyes Day2night de la RIMMELCeea ce este deosebit la Mascara Glam’Eyes Day2Night este faptul ca poate conferi doua aspecte diferite, dar la fel de dramatice, genelor tale, cu o singura periuta. Magia sta in genialul capac dublu.

Pentru zi, foloseste capacul pentru alungire si vei obtine gene lungi, superb definite (alungeste si defineste genele), perfecte pentru flirt.

Pentru seara, alege capacul pentru volum si fa-ti genele sa para mult mai dese si voluptooase, un look perfect pentru a-ti face aparitia la o petrecere.

Vrei sa stii secretul acestui sistem cu adevarat uimitor? Un sistem inovator ce controleaza perfect cantitatea de produs ce ramane pe aplicator, oferindu-ti posibilitatea de a-ti personaliza look-ul exact cum doresti.

Vorbind despre Rimmel, se subintelege ca formula este de ultima ora. Bazata pe o tehnologie patentata, noua mascara este dotata cu ceara naturala si polimeri avansati pentru a conferi structura si elasticitate, in timp ce sistemul de gel 3D Aqua-Actif pentru o textura moale, maximizeaza beneficiile in ceea ce priveste volumul.

In plus, mascara Glam’Eyes Day2Night promite sa reziste pana la 16 ore fara a murdari sau a se exfolia.

Testat clinic si oftalmologic. Disponibil intr-o nuanta: Negru.

Pret de raft recomandat33.5 lei

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top