Now Reading
Muzică și fapte bune pe scena Ateneului Român

Muzică și fapte bune pe scena Ateneului Român

afis concert la ateneul roman

Pe 3 noiembrie, HOSPICE Casa Speranței vă propune o seară de muzică și fapte bune în beneficiul copiilor și al adulților care înfruntă un diagnostic incurabil.

Trei grupuri vocale extraordinare și artiști care susțin cauza îngrijirii paliative vor urca pe scena Ateneului Român pentru a oferi Timp pentru Viață pacienților îngrijiți de HOSPICE Casa Speranței.

Anatoly, Blue Noise și Brio Sonores vor susține un spectacol a capella ce va traversa stiluri surprinzătoare: pop-operă, jazz, pop-rock, pop, jazz și contemporan. Cele trei grupuri sunt cunoscute și îndrăgite pentru vocile fenomenale și stilul non-conformist pe care îl abordează. De asemenea, Doru Todoruț și Liviu Teodorescu, invitații speciali, vor susține două momente-surpriză alături de pacienți HOSPICE.

“Timp pentru Viață este mai mult decât un concert, este o poveste despre bucurie, fapte bune și muzică de calitate, spusă în atmosferă special pe scena Ateneului Român. Mulțumim artiștilor și prietenilor care ni s-au alăturat în demersul nostru de a face fiecare clipă să conteze, pentru că fiecare bilet cumpărat înseamnă bucurie și sprijin pentru pacienții noștri”, a declarat Mirela Nemțanu, director executiv al HOSPICE Casa Speranței.

Biletele pot fi cumpărate de pe site-ul HOSPICE sau de pe Eventim.ro. Toate fondurile obținute din vânzarea de bilete sunt dedicate asigurării de servicii gratuite copiilor și adulților care înfruntă o boală incurabilă.

Mai mult, dacă adaugi în coșul de cumpărături „Un bilet pentru un pacient”, poți oferi unui copil sau adult de la HOSPICE șansa de a fi în sală la acest concert. Pentru un pacient care înfruntă un diagnostic greu, o seară memorabilă la Ateneul Român poate înseamna cea mai mare bucurie în perioada grea prin care trece. Cumpărând un bilet în plus, vei oferi mai mult decât un cadou: îi vei oferi unui pacient o seară de terapie prin muzică și îi vei reda speranța că se poate bucura de fiecare clipă.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top