Now Reading
Noile balsamuri – tratament Dove, solutii rapide pentru un par sanatos

Noile balsamuri – tratament Dove, solutii rapide pentru un par sanatos

Revista Psychologies

Te-ai gandit vreodata la cate chinuri este supus parul tau zi de zi si asta doar pentru ca tu sa arati perfect in orice moment al zilei? Pentru femeia moderna, aspectul exterior este extrem de important si aranjarea parului face parte din rutina zilnica. In timp, agresiunile zilnice la care este supus parul – pieptanat, coafat, indreptat, ondulat – favorizeaza ruperea firelor de par, despicarea varfurilor si pierderea stralucirii.

Noile balsamuri – tratament Dove beneficiaza de tehnologia Fibre Actives si actioneaza in interiorul firului de par, oferind rezultate imediate: par reparat, cu aspect sanatos si protejat impotriva degradarii.

Balsamul – tratament Dove Intense Repair pentru parul uscat si degradatactioneaza in profunzimea firului de par si il ingrijeste instant, prevenind astfel ruperea parului si despicarea varfurilor. Formula unica contine: tratament cu tehnologia FIBRE ACTIVES care patrunde in profunzime, restabileste legaturile dintre lanturile proteice si reface integritatea structurale a firului de par, fara a-l incarca si balsam cu SERUM CU MICROPARTICULE care repara suprafata firului de par, protejand astfel parul impotriva degradarii.

Balsamul – tratament Dove Colour Repair, special creat pentru ingrijirea parului vopsit sau cu suvite, ajuta la mentinerea culorii pentru mai mult timp. Formula unica cu dubla actiune contine: tratament bazat pe tehnologia FIBRE ACTIVES care patrunde in profunzime, reface integritatea structurala a firului de par si ajuta la pastrarea culorii fara a incarca parul si balsam cu SERUM CU MICROPARTICULE care repara suprafata firului de par si mentine culoarea intensa si stralucitoare pentru mai mult timp.

Noile balsamuri – tratament Dove repara parul in profunzime asemenea unui tratament, dar printr-o aplicare simpla si rapida asemenea unui balsam. Balsamul – tratament Dove se foloseste dupa spalarea cu sampon, se aplica pe parul ud de la 1 cm distanta de radacina spre varfuri si se lasa sa actioneze timp de 1 minut, dupa care se clateste.

Pret recomandat: 19,5 lei/buc.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top