Now Reading
Noua gama de ingrjire a parului LONG REPAIR de la NIVEA

Noua gama de ingrjire a parului LONG REPAIR de la NIVEA

Revista Psychologies

 

Secretul acestei game consta in formula unica de tripla regenerare cu sistemul α-20, care combina trei substante active

pentru a mentine sanatatea parului: cheratina, Orizanol si uleiuri naturale.

Formula tripla si eficienta de regenerare a sistemului α-20 este utilizata in toate produsele de ingrijire din gama LONG REPAIR Nivea si se adreseaza necesitatilor specifice ale celor trei zone: radacinile parului, parul in lungimea sa si varfurile.

Formula de tripla regenerare cu sistemul α-20 a produselor NIVEA LONG REPAIR

Cheratina este principala componenta a parului, fiind compusa din 20 de aminoacizi diferiti. Aproximativ jumatate dintre fibrele de cheratina se rasucesc in spirale si formeaza asa-numitele structuri alfa-elicoidale, care sunt vitale pentru elasticitatea si rezistenta parului. Sistemul α-20 folosit in componenta noilor produse NIVEA LONG REPAIR contine trei substante active care mentin sanatatea parului: cheratina, Orizanol si uleiuri naturale.

Orizanol pentru radacina parului – La radacini, cuticulele care acopera fiecare fir de par sunt sigilate si protejate de lipide. Acest strat de lipide se degradeaza datorita reactiilor oxidante provocate de factori externi precum lumina puternica a soarelui. Orizanol, un antioxidant natural, ajuta la protejarea lipidelor de la radacina parului. Astfel, portiunea cea mai noua si mai tanara a firului de par este intarita inca de la inceput si isi sporeste rezistenta in fata agresiunilor viitoare.

Cheratina pentru lungimea firului de par – Odata cu trecerea timpului, firele de par incep sa-si piarda continutul de cheratina. Ca urmare, parul devine mai subtire, mai poros si mai predispus la rupere. Totodata, isi pierde elasticitatea si stralucirea. Formula LONG REPAIR cu cheratina, proteina identica celei naturale continuta in sistemul inovator α-20, regenereaza structura cheratinei si ofera parului o noua elasticitate si vitalitate, fara a-l imbacsi.

Uleiuri naturale pentru varfuri – Varful este cea mai „in varsta” parte a firului de par, prin urmare si cea mai deteriorata. De aceea, varfurile au nevoie de o ingrijire intensiva, precum cea oferita de uleiul de babassu din formula LONG REPAIR. Acest ulei cu textura usoara, extras din fructele arborelui de babassu, se absoarbe foarte repede in firul de par, sigileaza si catifeleaza varfurile firelor, fara a imbacsi parul.

NiveaProdusele din gama NIVEA Long Repair

Samponul NIVEA LONG REPAIR curata parul cu toata delicatetea. Formula sa ofera o ingrijire intensiva parului degradat, il lasa matasos si usor de pieptanat, fara a-l imbacsi.
Pret: 8,72 lei (250 ml) si 11,93 lei (400 ml).

Balsamul NIVEA LONG REPAIR are o formula cu totul noua in gama de produse NIVEA, in care elementele inovatoare sunt atent echilibrate pentru a oferi ingrjirea de care au nevoie diferitele parti ale parului lung. Confera delicatete parului, lasandu-l usor de pieptanat, suplu si matasos, fara a-l imbacsi. Testele de laborator au demonstrat ca parul ud devine mai usor de pieptanat in proportie de 88% si ca balsamul ofera cu 90% mai multa protectie impotriva despicarii varfurilor.
Pret: 8,72 lei (200 ml).

Balsamul Spray NIVEA LONG REPAIR se aplica prin pulverizare si nu se clateste. Poate fi aplicat atat pe parul ud, cat si pe cel uscat. Confera suplete si un aspect matasos si face parul usor de pieptanat. Testele de laborator au demonstrat ca parul ud devine mai usor de pieptanat in proportie de 90% si ca ofera pana la 99% mai multa protectie impotriva despicarii varfurilor.
Pret: 8,72 (200ml).

Tratamentul 1 minut NIVEA LONG REPAIR este extra-intensiv, intareste si regenereaza parul degradat in numai un minut. Parul ramane suplu si matasos, capata o stralucire de lunga durata si este protejat impotriva deteriorarii viitoare.
Pret: 12,11 lei (200 ml).

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top