Now Reading
Noua gama de uscatoare Philips ThermoProtect

Noua gama de uscatoare Philips ThermoProtect

Revista Psychologies

Cu noile uscatoare de par Philips ThermoProtect, obtinerea rezultatelor perfecte de coafare este posibila prin evitarea temperaturilor ridicate ce agreseaza scalpul si firul de par, contribuind la pierderea umiditatii naturale a acestuia si la deteriorarea sanatatii sale in timp. Datorita setarii de temperatura ThermoProtect, de 57°C, parul este uscat rapid, iar look-ul obtinut este unul stralucitor, ingrijit, rezultat al echilibrului desavarsit intre delicatete si stil.

Cele 3 modele disponibile in noua gama de uscatoare de par Philips ThermoProtect, HP8230 (negru), HP8232 (alb), HP8233 (mov), vin cu specificatii tehnice concepute special pentru a intampina nevoile particulare ale parului si pentru a obtine stilul de coafura dorit. Pentru un control complet in timpul uscarii, sase setari diferite de viteza si temperatura sunt disponibile. Modelele HP8230 (negru) si HP8232 (alb) au duza ingusta de numai 14 mm, iar HP8233 (mov) de numai 11 mm, pentru precizie maxima in coafare. Dupa uscare, butonul „Cool Shot” ofera un flux intens de aer rece: parul are acum un aspect natural si finisat, de invidiat. Modelele HP8332 (alb) si HP8233 (mov) emit ioni negativi ce preintampina electrizarea parului, oferindu-i netezire si stralucire.

Uscatoul Philips ThermoProtect HP8232 (alb) are difuzor pentru volum care asigura coafuri amble, cu bucle lejere. Iar uscatorul Philips ThermoProtect HP8233 (mov) are un difuzor pentru volum special, compact si ergonomic, cu o perie moale de masaj. Cu forma sa inovatoare ce se pliaza in mod natural pe conturul capului, difuzorul maseaza delicat scalpul in timpul uscarii, gratie periei sale pneumatice.

Combinand tehnologia avansata cu expertiza de peste 50 de ani in coafarea si ingrijirea parului, Philips a creat noile uscatoare de par care pe langa rezultate perfecte si utilizare usara, au un design creativ si atragator, imbinand texturi si culori diferite pentru a oferi un accesoriu elegant, pe care femeile il pot afisa cu mandrie in baie sau in dormitor.

Preturi:

Noul uscator de par Philips ThermoProtect HP8233 (mov): 187 RON

Noul uscator de par Philips ThermoProtect HP8232 (alb): 140 RON

Noul uscator de par Philips ThermoProtect HP8230 (negru): 93 RON

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top