Now Reading
O colectie manifest despre vise si devenire: Life of a Dream – thecraft LAB by Irina Neacsu

O colectie manifest despre vise si devenire: Life of a Dream – thecraft LAB by Irina Neacsu

Revista Psychologies

Scutura-ti de praf visul copilariei, nu-l abandona si incepe sa lucrezi la el – este manifestul colectiei tanarului arhitect designer Irina Neacsu, fondatoarea proiectului thecraft LAB.

 

Colectia ne-a impresionat prin povestea ce-i sta la baza, prin mesajul pe care a fost construita si, nu in ultimul rand, prin executia in sine.

Este vorba de o colectie atipica, formata din 6 piese, respectiv scaune extrem de populare in vremea comunismului, recuperate si restaurate cu grija si multa imaginatie.

Life of a dream (”Viata unui vis”) vorbeste despre visurile copilariei, despre planurile de multe ori abandonate, uitate, aruncate intr-un colt prafuit asemenea trecutului, traditiei si identitatii.

In acest context, scaunele-personaj: Veterinarul, Postasul, Arhitectul, Balerina, Super-Heroul si Peter-Pan devin alegoric o alternativa a abandonului, ca o formula terapeutica prin design si limbaj artistic.

 

Colectia poate fi admirata si achizitionata intre 23 octombrie si 30 noiembrie in cadrul showroomului idelier de pe Blv. Lascar Catargiu nr. 1, Bucuresti – de luni-vineri intre orele 11,00 – 19,00.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top