Now Reading
O piele mai ferma in 5 zile: Olay Regenerist 3 Point

O piele mai ferma in 5 zile: Olay Regenerist 3 Point

Revista Psychologies

O piele mai ferma in 5 zile: Olay Regenerist 3 PointSerul Olay Regenerist 3 Point are o formula super-concentrata care hidrateaza intens si regenereaza progresiv straturile superioare ale pielii. Acesta contine cel mai ridicat nivel de penta-peptide din gama, care, in combinatie cu vitamina B3, agentii de hidratare si acidul hialuronic, confera fermitate si un efect de lifting, la nivelul fetei, gatului si decolteului.

Conceputa special pentru a reda elasticitatea tenului si aspectul vizibil mai tanar, crema tratament-cosmetic Olay Regenerist 3 Point este bogata intr-un complex unic de amino-peptide si agenti de hidratare.

Formula sa permite reducerea ridurilor si liniilor fine si reda supletea pielii in cele mai importante 3 zone predispuse la aparitia semnelor de imbatranire – in jurul ochilor, pe linia maxilarului si pe gat.

Nu doar tehnologia recomanda noua gama Olay Regenerist 3 Point, ci si Anastasia Achilleos, faimoasa cosmeticiana a celebritatilor – „Atunci cand combini tehnologia Olay Regenerist 3 Point cu un masaj special al fetei, gatului si decolteului, chiar nu mai este nevoie sa te mai gandesti la chirurgia estetica.”

Pret maxim recomandat de vanzare:

  • Ser Olay Regenerist 3 Point – 95 lei
  • Crema de zi Olay Regenerist 3 Point Treatment – 85 lei
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top