Now Reading
(P) Hotelscan: hoteluri excelente la preturi prietenoase

(P) Hotelscan: hoteluri excelente la preturi prietenoase

Revista Psychologies

Planuiesti o vacanta romantica sau un citybreak energic in strainatate? Hotelscan.com/ro te ajuta sa gasesti cel mai bun hotel, motel, hostel, apartament, cea mai buna pensiune sau cea mai frumoasa casa de vacanta!

 

Eficienta cautarii

Hotelscan iti gaseste automat cele mai bune solutii de cazare folosind un algoritm de cautare avansat pentru ca tu sa economisesti timp si bani, bazandu-se pe criterii precum tarile si orasele preferate, cartierul, zona, tipul de cazare, pretul si numarul de camere.

Odata ce ai stabilit tipul de cazare dorit, cu hotelscan.com/ro  poti compara preturi, galerii foto, date de sosire si plecare, amplasamentul pe harta, distanta fata de centrul orasului, recenzii si servicii disponibile: internet WiFi, piscina, parcare, sala de fitness, restaurant, bar, sali de conferinta, receptie 24h, televizor, aer conditionat.

Hotelscan.com/ro iti arata toate camerele disponibile din toate agentiile de voiaj, lucru posibil datorita bazei de date care include 100 de website-uri de booking, chiar si cele mai cunoscute: Booking.com, Hotels.com, Expedia, Agoda, Skoosh etc. Astfel ai la indemana toate resursele pentru a putea lua cea mai buna decizie pentru cazare si la cel mai bun pret posibil.

 

Economiseste mai mult, 35%/rezervare!

Pretul unei camere de hotel sau al unei pensiuni difera de la un site la altul si poate varia de la cativa dolari la cateva sute. Aceeasi camera poate costa aproape dublu in functie de site! Ei, bine pe Hotelscan poti fi sigura ca pretul afisat este cel mai mic posibil pentru ca a fost ales dintre cele mai bune oferte disponibile.

 

Fara costuri suplimentare

Serviciul de cautare de pe hotelscan.com/ro functioneaza fara costuri suplimentare: preturile afisate sunt aceleasi cu cele prezentate pe site-ul de rezervare pentru hotelul respectiv. Hotelscan.com/ro le aliniaza unul sub celalalt pentru a studia costurile reale intr-o singura pagina. Asa vei cheltui cat mai putini bani datorita acestui sistem de comparare sigur, care avantajeaza pe toata lumea.

 

Alege cele mai bune cazari cu Hotelscan si economiseste bani in timpul vacantei tale de vis!

 

Foto: 123rf.com

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top