Now Reading
“Parinti cu Aripi, Copii cu Zbor”, un eveniment ce nu trebuie ratat de niciun parinte

“Parinti cu Aripi, Copii cu Zbor”, un eveniment ce nu trebuie ratat de niciun parinte

Revista Psychologies

Evenimentul “Parinti cu Aripi, Copii cu Zbor” propune o noua abordare in parenting si atrage atentia parintilor asupra importantei de a avea grija si de ei insisi.

 

 

Evenimentul “Parinti cu Aripi, Copii cu Zbor” va avea loc sambata, 29 octombrie, la Impact Hub Bucuresti si va aborda parenting-ul dintr-o perspectiva noua, diferita de cele de pana acum, ce porneste de la ideea ca un parinte implinit, care are grija si de sine, transmite starea de bine mai departe copilului.

Initiativa vine in contextul in care studiile arata ca parintii isi neglijeaza tot mai des propriile nevoi sau interese personale. Specialistii subliniaza faptul ca problemele sufletesti ale parintilor au un impact semnificativ asupra sanatatii emotionale a copiilor si a relatiilor de cuplu.

Psihologii subliniaza ca presiunile moderne de a fi un parinte perfect, un sot model, de a intretine in paralel o cariera, permit parintelui din ce in ce mai putin timp cu el insusi si conduc adesea la izolare emotionala sau asa-numita “depresie parentala”.

Printre problemele ce vor fi abordate in cadrul atelierelor din eveniment se numara: insingurarea parintilor, degradarea relatiilor de cuplu odata cu venirea copilului, ignorarea propriilor interese in favoarea copiilor, toate provocari moderne din ce in ce mai des intalnite in familiile de astazi.

Inscrierile se pot face in limita locurilor disponibile pe site http://www.protejamcopilaria.ro/evenimente/ sau pe e-mail la [email protected]

Programul complet al evenimentului si multe detalii sunt disponibile pe www.protejamcopilaria.ro.

 

 

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top