Now Reading
Plantele medicinale – aliatele dietei de vara

Plantele medicinale – aliatele dietei de vara

Revista Psychologies

Plantele recomandate in adresarea problemelor de greutate sunt cele diuretice: ceaiul verde, coada calului, socul, mesteacanul, si tonicele digestive precum: salvia, ienuparul, coriandrul, ghimbirul, cimbrul.

Plantele farmaceutice de cultura in stare pura sunt greu de gasit. Trusa de slabit Daphne, produsa de Laboratoarele Fares Bio Vital, reuneste toate aceste ingrediente intr-un program eficient pentru slabit.

Trusa de slabit Daphne este ideala pentru parcurgerea celor trei pasi in arderea caloriilor: purificare si drenaj, slabirea propriu-zisa, urmate apoi de controlul apetitului si eliminarea poftei de dulce.

Tratamentul faciliteaza controlul greutatii fara riscuri pentru sanatate si este complet natural.

Gratie mixului obtinut din plante precum soc, papadie, mesteacan, lamaie si salvie, este asigurata etapa de purificare si drenaj, care serveste unui dublu rol: pregatirea organismului pentru un raspuns eficient si de durata la cura si initierea procesului de slabire fara riscuri pentru sanatate.

Ai la alegere 3 forme de administrare: capsule „PURIFICARE si DRENAJ” (pret intre 59.00-64.00 lei), tinctura „PURIFICARE si DRENAJ” (pret intre 37.00-40.00 lei) sau ceai „PURIFICARE si DRENAJ” (pret intre 52.00-56.00 lei).

Arderea propriu-zisa este asigurata de mixul de ceai verde, coriandru, ghimbir si aloe. Acest proces dureaza 2-3 luni si consta in stimularea arderii grasimilor cu eficienta sporita datorita detoxifierii si procesului de slabire initiat prin prima etapa.

Astfel, organismul raspunde mult mai rapid la plantele cu rol lipolitic (care ard grasimile) si termogenic (de stimulare a producerii de energie la nivel celular prin activarea metabolismului lipidic), rezultand diminuarea depozitelor adipoase, scaderea lipidelor si colesterolului.

Si in aceasta etapa iti poti alege forma de administrare intre capsule „CONTROLUL GREUTATII” (pret intre 74.00-80.00 lei) sau ceai „CONTROLUL GREUTATII” (pret intre 59.00-64.00 lei).

Mult mai dificil decat cura de slabire propriu-zisa este mentinerea greutatii obtinute dupa incheierea acesteia.

Reglarea metabolismului este un aspect extrem de important, pentru ca daca acest deziderat nu este indeplinit, dupa incetarea curei, se revine la greutatea initiala.

Controlul apetitului si al nevoii de dulce este sustinut in prima faza de spirulina, cicoare si extracte din seminte de in, care suprima selectiv raspunsul neuronal la stimulii gustativi dulci, si continua cu extracte din uleiuri esentiale de portocale, lamaie, scortisoara si menta.

Poti incerca capsule „CONTROLUL APETITULUI” (pret intre 67.00-72.00 lei) si Comprimate „ANTI DULCE” (pret intre 52.00-56.00 lei).
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top