Now Reading
Promotii feroce la Plaza Romania: 3 zile de reduceri de pana la 50% in weekend-ul 14-16 decembrie

Promotii feroce la Plaza Romania: 3 zile de reduceri de pana la 50% in weekend-ul 14-16 decembrie

Revista Psychologies

Plaza Romania va pregateste in perioada 14-16 decembrie 3 zile de discount-uri exclusive si oferte unice in zeci de magazine care se pregatesc pentru sarbatori cu preturi speciale.

 

Am pregatit pentru pasionatii de moda urmatoarele discount-uri la magazinele: Debemhams – 50% discount, Tommy Hilfiger – 15% la colectia noua, Massini – 20% extradiscount, Lacoste – 25% discount la incaltaminte, Lashez – 40%, Golden Point – 10% extradiscount, Guess – 20%, Springfield – 30% extradiscount, Lee Cooper – 20%, Bigotti – 20%, BSB – 30%, Champion – 50% discount, Jack&Jones – 20%, Motivi – 20% discount, Nice – 20% discount suplimentar, Serena – 10% discount, Woman Secret – 30% extradiscount.

Va asteptam cu oferte si in zona de restaurant, la Coltul Verde cu 15% la toate variantele de platouri, si 10% extradiscount la Zamfir la macarea gatita.

Cei care vor alege serviciile oferite de Diamond Car Wash sunt intampinati cu discount-uri de pana la 40% iar la Clean&Clean cu 15% discount.

In Plaza Romania, pe langa castigurile pe loc, tombola la care se poate participa cumparand de minim 250 ron, ofera marelui castigator, o bucatarie mobilata si utilata in valoare de 6.000 euro. Mai mult decat atat, Credit Europe Bank ofera bonus dublu prin Card Avantaj in magazinele partenere.

Pentru mai multe informatii va asteptam pe pagina de Facebook Plaza Romania si pe site-ul Plaza Romania.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top