Now Reading
Protecţie sănătoasă, zi de zi, cu Gerovital!

Protecţie sănătoasă, zi de zi, cu Gerovital!

Atunci când spui Gerovital, te gândeşti automat la un brand românesc puternic, aflat în casele românilor de 50 de ani, ce a reuşit să se menţină în topul preferinţelor românilor prin capacitatea de a oferi o gamă variată de produse, în trend cu ultimele preferinţe ale consumatorilor români şi nu numai.

 

Astfel, dupa aproape 18 luni de cercetare, Specialiştii Gerovital sunt gata să vă prezinte ultima lor inovaţie, perfectă pentru zilele toride de vară!

Farmec, cel mai important producător român de cosmetice, ne provoacă să fim fresh şi în această vară, prin lansarea unei noi linii de deodorante sub brandul Gerovital.

Noua gamă de antiperspirante Gerovital Plant nu conține clorhidrat de aluminiu şi alcool, oferind astfel o protecţie sănătoasă și eficientă.

Ingredientul principal al noilor deodorante este Pudra naturală de Tapioca, cunoscută şi apreciată pentru capacităţile sale avansate de absorbţie a grăsimilor, uleiurilor şi a umidităţii la nivelul pielii.

Înţelegând nevoia de a oferi consumatorilor protecţia de care au nevoie, 100% naturală, Specialiştii Gerovital au creat linia de Deodorante Gerovital Plant, disponibilă în patru sortimente: Fresh, Crazy, Fancy şi Pure, toate cu note de parfum proaspete şi delicate.

Indiferent dacă le vei testa acasă sau le vei lua cu tine în vacanţă, pentru că le vei găsi în ambalaje de 150 ml şi 40 ml, ceea ce le face ideale pentru bagajul de concediu, poţi fi sigură că vei rămâne proaspătă pe toată durata zilei, indiferent dacă faci slalom printre task-uri sau printre valuri.

Noile deodorante Gerovital Plant catifelează pielea, asigurând o protecţie eficientă împotriva transpiraţiei, dar şi o senzaţie de prospeţime şi energie de durată.

Dacă te-am făcut curioasă, să ştii că le găseşti în toate supermarketurile, hipermarketurile și magazinele de profil din țară, precum şi în cele 19 magazine de brand ale companei sau pe magazinul online www.farmec.ro.

Nu uita, deci, să treci pe lista de cumpărături şi noile deodorante Gerovital!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top