Now Reading
Secretele pielii ideale

Secretele pielii ideale

Revista Psychologies

Visul unui ten ideal devine realitate cu fondurile de ten Vichy. Te vei bucura de texturi senzoriale, parfum delicat, formule hipoalergenice, fara parabeni, cu eficacitate dovedita, rezultatul a numeroase studii clinice care au ca scop frumusetea si sanatatea pielii tale.

 

Sezonul rece nu este foarte prietenos cu tenul, obosindu-l si parca “furandu-i” stralucirea. Stresul are si el un impact serios asupra pielii, la fel nenumaratele ore petrecute in fata calculatorului si odihna insuficienta.

Intre job, casa, copii, poate (speram noi) si putin timp pentru tine cele 8 ore recomandate de somn devin un deziderat greu de atins, si cum somnul este o parte esentiala pentru refacerea celulara din nou pielea are de suferit.

Desigur sa nu uitam si de alimentatia defectuoasa, vicii – fumatul este inamicul numarul unu al pielii care pe langa imbatranirea prematura in prima faza ofera tenului un aspect tern.

Echilibrul interior, starea de bine, fericirea se vad si la nivelul pielii, doar nu degeaba se spune ca atunci cand esti indragostita pur si simplu stralucesti!

teint ideal

 

Dar noi iti impartasim un secret al frumusetii cu ajutorul caruia poti fi radianta intreaga zi: fondul de ten Vichy Teint Ideal, care transforma intr-o clipa tenul tern, lipsit de luminozitate!

Are rezistenta 14 ore, contine pigmenti minerali puri, este non-comedogenic, hipoalergenic, si nu are parabeni.

Este bine de stiut ca acest fond de ten ofera acoperire medie, pentru imperfectiuni usoare pana la moderate, uniformizeaza pielea, lasand un finish delicat, satinat, de o luminozitate absoluta.

Ca orice beauty addict care si-a facut temele, stii ca un fond de ten care se respecta are si factor de protectie solara.

Ei bine, Vichy Teint Ideal isi tine pana la capat promisiunea pielii ideale cu factorul de protectie solara 20.

Iar daca vrei sa fixezi rapid machiajul pulverizeaza apa termala Vichy de la o distanta de 20 de centimentri.

Ti-ar placea sa afli si alte tips&tricks de machiaj? Urmareste tutorialul urmator:

https://www.youtube.com/watch?v=q83JzcIMklM&feature=youtu.be

 

 

Familia fondurilor de ten Vichy include si alte produse fabuloase concepute in functie de nevoile pielii tale:

 

Dermablend – pentru tenul cu defecte, pete pigmentare, cearcane profunde, acnee, roseata. Are acoperire ridicata, SPF 35, rezistenta 16 ore, ofera un ten mat fara efect de masca.

https://www.youtube.com/watch?v=cIQ2U-2LHHA&feature=youtu.be

 

 

Liftactiv Flexiteint – are acoperire medie dar o textura incredibil de flexibila care nu evidentiaza ridurile indiferent cat sunt de adanci, netezindu-le; pielea este satinata, luminoasa, fondul de ten avand efect de lifting, rezistenta 8 ore si SPF 20. In plus contine un puternic ingredient antirid!

https://www.youtube.com/watch?v=45V3puTxVnY&feature=youtu.be

 

Pentru sfaturi de machiaj pentru tenul sensibil, ce presupune machiajul natural al tenului gras, dar si cum sa corectezi imperfectiunile corpului in mai putin de 1 minut, intra AICI in universul frumusetii Vichy!

Iar pentru un ghid complet despre fondurile de ten Vichy, proprietatile lor si efectele uimitoare asupra pielii, nu ai nevoie decat de un singur CLICK.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top