Now Reading
SKOL lanseaza promotia nationala “Berea 100% iti da premii adevarate”

SKOL lanseaza promotia nationala “Berea 100% iti da premii adevarate”

Revista Psychologies

SKOL, marca de bere din portofoliul companiei URBB (United Romanian Breweries Bereprod), a lansat promotia nationala „Berea 100% iti da premii adevarate!”, ce propune o modalitate speciala de acordare a majoritatii premiilor, acestea aflandu-se chiar in interiorul ambalajului sticlelor SKOL de 2L.

Astfel, in perioada 08.07 – 08.09.2013 Skol isi rasplateste consumatorii cu premii constand in 10 masini DACIA LOGAN LAUREATE si 75.000 de bancnote reale in valoare de 5, 10 si 50 lei. Bancnotele vor putea fi ridicate instant de catre castigatori, chiar de sub capacul ambalajului PET de 2L.

Simplu si atractiv, fara tragere la sorti, mecanismul unic de acordare a premiilor, la doar un capac distanta, este o inovatie pentru piata berii din Romania, ce apartine marcii Skol.

Promotia nationala se desfasoara sub umbrela campaniei de imagine “100% malt”, care a marcat de curand, sub sloganul “Mai bere nu se poate!”, lansarea SKOL 100%, avand doar ingredientele retetei autentice de bere: malt, hamei, apa si drojdie.

Noua formula fara malai, ingredient ce nu face parte din reteta traditionala de fabricare a berii, confera o puternica savoare de bere, aroma veritabila si o spuma consistenta. SKOL cu 100% malt este filtrata la temperaturi controlate sub zero grade, proces care ii atribuie produsului puritate si prospetime.

Promotia SKOL “Berea 100% iti da premii adevarate” beneficiaza de comunicare ATL si in-store.

Mai multe detalii despre promotie si regulament puteti gasi pe www.skolbeer.ro.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top