Now Reading
Spotlight #MMC: Cosânzeana, accesorii personalizate chiar de tine, prin care faci și o faptă bună

Spotlight #MMC: Cosânzeana, accesorii personalizate chiar de tine, prin care faci și o faptă bună

Pe 29 noiembrie, de Miercurea Minților Creative, ne cunoaștem mai bine. Noi, consumatorii, și antreprenorii din spatele afacerilor românești creative. Din selecția de participanți pe care am pregătit-o special pentru tine, azi îți facem cunoștință cu Cosânzeana. E un brand românesc de accesorii lucrate manual, pe care, dacă le cumperi, faci și o faptă bună.

Accesoriile Cosânzeana sunt lucrate manual, din placaj perforat. Disponibile individual sau în seturi, ai de ales dintre broșe, pandantive, decorațiuni sau chiar magneți de frigider. Modelele sunt inspirate de cultura și folclorul românesc, de la murg la motive populare. Partea cea mai distractivă e că poți să le personalizezi chiar tu, cu mâna ta. Cum? Dacă alegi setul de cusut, primești modelul ales de tine alături de toate instrumentele de care ai nevoie pentru o oră de lucru manual ca pe vremea copilăriei: ațe colorate, ac de cusut, modele pentru inspirație și instrucțiuni. Dacă nu ai chef sau timp de așa ceva, n-ai de ce să-ți faci griji. Există și opțiunea de a le cumpăra gata cusute.

Iar acum despre latura socială a proiectului. Cosânzeana are sediul în comuna Aninoasa, județul Dâmbovița, și este o întreprindere socială. Asta înseamnă că angajații săi sunt femei din medii defavorizate, care primesc astfel ajutor pe termen lung și mijloacele pentru un trai mai bun. Mintea creativă din spatele afacerii este Laura Leonte. După o carieră de 11 ani în publicitatea românească, Laura s-a decis să lanseze Cosânzeana în 2016, după ce proiectul a câștigat competiția de afaceri sociale „Fabricat în Țara lui Andrei”.

Accesoriile Cosânzeana sunt o idee perfectă de cadou pentru prieteni și familie, dar și pentru Secret Santa-ul de la birou. Sau poți să-l iei (în varianta de cusut) pentru tine și un copil – fie al tău, fie un nepot sau copilul celei mai bune prietene. La fel de bine poți să le cumperi pentru tine, răsplată că ai muncit mult și anul acesta.

De #MMC, Cosânzeana oferă transport gratuit la toate comenzile realizate în ziua de 29 noiembrie. Pentru a beneficia de ofertă, intră în magazinul online, alege produsele pe care le dorești și folosește codul special pentru transport gratuit pe care îl vei primi în ziua respectivă.

Miercurea Minților Creative începe pe 29 noiembrie, de dimineață, la 09:00, și durează întreaga zi, până la ora 22:00. Participă peste o sută de antreprenori români, cu produse și servicii din domenii variate: haine, pantofi, accesorii, cosmetice, deco, obiecte de design, spectacole, băuturi și mâncăruri. Ca să te bucuri de reducerile de până la 30%, plus celelalte surprize, trebuie să intri pe site-urile participanților sau să mergi în magazinele sau showroomurile lor din București. Pe www.miercureamintilorcreative.ro poți verifica întreaga listă a participanților și reducerile pe care ți le-au pregătit ei.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top