Now Reading
Tehnologii inovatoare de la Jessica

Tehnologii inovatoare de la Jessica

Revista Psychologies

Jessica Romania prezinta cele mai noi trend-uri pentru frumusetea unghiilor. Pedichiura cu uscare super rapida Flash Fusion 2.5.2 si lacul de unghii semipermanent GELeration Soak-Off Gel Polish. Amandoua fidele principalei valori a brandului – ingrijirea si infrumusetarea unghiei naturale fara niciun compromis pentru sanatatea acesteia.

Pedichiura are un nou timing cu tehnologia Flash Fusion 2.5.2. Acest serviciu echivaleaza cu un ritm accelerat de aplicare si uscare ce are ca rezultat o pedichiura impecabila, obtinuta in timp record dar si cu o rezistenta de pana la patru saptamani. Sistemul in doi pasi inseamna pe scurt 5 minute rezervate aplicarii si uscarii. Tehnologia integrata face inutila utilizarea dispozitivelor UV/LED.

GELeration Soak-Off Gel Polish este calea spre colorarea de lunga durata a unghiilor pastrand intacta sanatatea acestora. Acest produs reprezinta un hibrid intre geluri si lacuri. Tehnologia sa inovatoare ii confera stralucire si rezistenta. Formula produsului integreaza un complex obtinut din rasini ce confera o structura si o stralucire precum cea a unui gel, iar unghiei naturale un plus de forta. Timp de trei saptamani culoarea isi va pastra aspectul intact, exact ca in prima zi, fara a-si pierde luciul si fara a se ciobi. Iar in materie de nuante ai la dispozitie o paleta de 85 de culori din care iti poti alege preferata.

www.exclusivcosmetics.ro

www.jessicacosmetics.ro

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top