Now Reading
Un nou început de an alături de VIVA!

Un nou început de an alături de VIVA!

Întâmpină noul an alături de ediția de ianuarie a revistei VIVA! Ți-am pregătit interviuri și materiale interesante, dar și retrospective ale anului 2017.

Protagonista shootingului de copertă este Adina Alberts. Soția lui Viorel Cataramă este o femeie cu care poți discuta orice.

Fie că vorbim despre operații estetice, inclusiv cele proprii, educația copilului sau relația sa de cuplu, are păreri bine argumentate.

A fost o adevărată plăcere să îi facem o vizită la reședința din Snagov, unde am fotografiat-o în premieră alături de fiica ei, Briana.

Speak și Ștefania sunt cel mai hot cuplu al momentului. În studioul de înregistrări, el e șeful, dar în viața privată ea e regina absolută.

Cum se desfășoară jocurile de putere între cei doi îndrăgostiți aflați în interviul super hot din ediția de ianuarie a revistei.

Anul 2017 a fost unul bogat pentru multe dintre vedetele de la noi. Află la cine a venit barza și cine s-a mai căsătorit. Peste Ocean, lucrurile au stat puțin diferit. Foarte multe cupluri și-au spus adio după ani buni de relație.

Pentru că perioada petrecerilor și a reducerilor din magazinele de haine îți poate pune grav la încercare atât bugetul, cât și imaginația, am cerut ajutorul specialistului în modă. Ovidiu Buta îți spune ce să porți, când și mai ales cum.

Începe anul cu o vacanță exotică! Ce-ai spune de un sejur în Pig Island? Acolo vin anual mii de turiști, celebrități, dar și oameni de rând, pentru a înota alături de cei mai simpatici… porcușori.

VIVA! de ianuarie este diponibilă, din 21 decembrie, la chioșcurile de ziare din București și din țară. Pentru numai 12,99 lei, poți beneficia de revistă împreună cu un cadou perfect pentru sezonul petrecerilor: o mascara.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top