Now Reading
Webcast CIO Talks – Powered by CIO Council – Cyber Resilience tools for critical infrastructures

Webcast CIO Talks – Powered by CIO Council – Cyber Resilience tools for critical infrastructures

Revista Psychologies
webcast-cio-talks-powered-by-cio-council-cyber-resilience-tools-for-critical-infrastructures

CIO Council și Revista CARIERE organizează miercuri, 3 noiembrie, între orele 14.00-17.00, o nouă ediție din seria de evenimente online CIO TALKS – Powered by CIO Council cu tema Cyber Resilience tools for critical infrastructures.

Moderatorul evenimentului este, ca de obicei, YUGO NEUMORNI – Președinte CIO Council România.

Evenimentul explorează preocupările Directorilor IT și ale companiilor, care consideră securitatea cibernetică o prioritate pentru afaceri, includ contrucția unor arhitecturi de tip „zero-trust” și dobândirea rezistenței cibernetice (cyber resilience).

CIO are nevoie de sisteme de apărare cibernetică bazate pe conceptele de Inteligență Artificială, Machine Learning și instrumente de Advanced Analytics care depistează automat amenințările în fazele incipiente ale atacurilor, oferind răspunsuri în timp real.

Discutăm alături de invitații ediției despre rolul crucial al CIO care acționează acum ca un catalizator în adoptarea noilor tehnologii mai eficiente, precum și de noile arhitecturi și riscuri legate de securitatea cibernetică asociate cu noile realități.

Invitat ca speaker: Tudor Cristea – Regional Manager Cortex, Eastern Europe & Russia, Palo Alto Networks, va aduce în atenția audienței exemple concrete de la companii cu infrastructuri critice din România și cum se poate obține un inventar complet, precis și actualizat continuu al tuturor echipamentelor și sistemelor deschise în internet. Această inventariere permite CISO și companiilor să descopere, să evalueze și să DIMINUEZE riscurile atacurilor cibernetice.

Va vorbi despre cum se pot identifica comunicațiile riscante și cum se evaluează riscurle induse de furnizor sau securitatea companiilor achiziționate cu ajutorul Cortex Xpanse.

Dintre speakerii invitați vor mai fi prezenți:

Florin Prunea – SR Advisor for IT & OPERATIONS, First bank, CIO Council Member

Cătălina Dodu – Atos Global Cybersecurity Services Presales Director and Country Manager Atos IT Solutions and Services

Florin Marinache – Technical Consultant, Romsym Data

Participarea este gratuită și se face pe baza confirmării înregistrării pe pagina evenimentului unde se găsesc toate detaliile privind temele de discuție și vorbitorii ediției.

Adresa de contact pentru informații organizatorice este [email protected].

Suporting Partners: Dell Technologies, Palo Alto Networks

Partners: Atos, Romsym Data

Parteneri media: Revista HR Manager, Biz, Doing Business, Jurnalul de Afaceri, HR Club, Portal HR, Conaf, Market Watch, Financial Intelligence, Leading Network, Hipo, Repatriot, Softlead, Spotmedia, Psychologies România, Learning Network

Community Partners: ISACA, Cluj IT, Codette, PWN

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top