Now Reading
Workshop: Introducere in terapia prin joc

Workshop: Introducere in terapia prin joc

Revista Psychologies

terapia prin joc, play therapy
Centrul de Psihiatrie si Psihoterapie MINDCARE (membru al Grupului MedLife) organizeaza workshop-ul cu tema: Introducere in terapia prin joc (Play Therapy).

Un curs practic, necesar si plin de amuzament cu durata de patru zile, sustinut de Roger si Christine Day

Bucuresti, 06 – 09 noiembrie 2008

Ziua 1 va oferi o trecere rapida in revista a tehnicilor de terapie prin joc, cu mai mult de opt puncte abordate si multe jocuri si activitati si apoi informatii privind aplicabilitatea lor in interactiunea cu copiii.

Ziua 2 ofera o introducere detaliata in tehnicile terapiei cu nisip ”Sandtray”. Veti descoperi puterea pe care aceasta metoda o are asupra voastra si apoi cum sa folositi aceasta “terapie tacuta” in munca voastra terapeutica.

Ziua 3 introduce muzica in terapia prin joc. Veti invata multe jocuri ritmate si activitati pe care sa le folositi in munca cu copiii. Va vor fi de ajutor vocea si simtul propriu al ritmului, si de asemenea puteti aduce instrumente muzicale daca stiti sa cantati la vreunul.

Ziua 4 este dedicata papusilor de mana “hand puppets” in terapia prin joc. Invatati cum puteti cumpara papusi sau cum le puteti fabrica voi insiva. Veti vedea cat de multe din activitatile in care le puteti folosi vor fi capabile sa exprime “inexprimabilul” , lucrurile care nu se pot spune prin cuvinte.

Veti putea folosi notiunile invatate la curs in munca voastra cu copiii si adultii. Participarea la acest prim curs de patru zile este de asemenea necesara daca intentionati sa intrati in programul de doi ani al Asociatiei de Terapie prin Joc din Romania , pentru a deveni play therapist calificat cu diploma recunoscuta international.

Formatori:
Roger Day, formator acreditat, PTSTA, CTA, Certified Play Therapist, UKCP, Registered Psychotherapist

Roger este un play therapist entuziast si psihoterapeut specializat in munca cu copii si familii, realizand o abordare creativa a terapiei. Este calificat pentru a preda Play Therapy si Analiza Tranzactionala. Este autorul a numeroase carti, cele mai multe din ele pentru sau despre copii.

Christine Day, formator acreditat, NNEB (Educatori), Diploma in Counselling

Christine este specializata in terapia copiilor prescolari si foarte mici, avand o abordare practica a terapiei si trainingului.

Cursul se adreseaza:

  • psihologilor;
  • studentilor la psihologie;
  • medicilor rezidenti;
  • specialistilor in psihiatrie si psihiatrie pediatrica;
  • medicilor pediatri,;
  • asistentilor sociali
  • in general, tuturor terapeutilor care lucreaza cu copii, indiferent de tipul de terapie in care s-au format.

De asemenea, ofera oportunitatea realizarii unor “bucati” valoroase de terapie personala, metodele folosite fiind impactante nu doar pentru copii ci si pentru adulti.

Durata cursului este de 4 zile.

Costul cursului este de 500 RON. Se acorda reducere de 20% pentru studenti si medici rezidenti.
Plata se poate face in contul MedLife:RO92 BACX 0000 0030 2112 7002, deschis la UNICREDIT TIRIAC BANK – Agentia Mihalache, Bucuresti ( specificand pe ordinul de plata „psihoterapie” ), sau direct, in prima zi de curs, intre orele 8,30 – 9,30.

Pentru cursantii din afara Bucurestiului se pot gasi variante de cazare (in camin de liceu) contra unor sume modice, cu conditia sa isi anunte participarea cu maxim 2 saptamani inaintea cursului.
Cursul va avea loc la Colegiul Economic Viilor, Sos. Viilor nr. 38 sector 5, Bucuresti.

Va puteti inscrie trimitand un e-mail la adresa: office@mindcare. ro

Informatii suplimentare : 0753 53 53 85, Ioana Pop

Foto: dreamstime.com

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top