Now Reading
6 rujuri rezistente la transfer

6 rujuri rezistente la transfer

Revista Psychologies
6-rujuri-rezistente-la-transfer

Rujurile sunt unele dintre cele mai îndrăgite produse make-up pentru buze de către domnișoarele și doamnele de toate vârstele! Acestea oferă un finiș aparte machiajului, diferențiind fardul de zi de cel de seară și de ocazie. Rujurile sunt considerate armele secrete ale femeilor deoarece te pot face să pari inocentă și provocatoare deopotrivă!

Dacă vrei să investești într-un ruj de calitate, atunci iată de ce sunt ideale pentru tine rujurile rezistente la transfer și care este topul celor mai bune produse din care poți alege!

Ce este rujul rezistent la transfer?

Rujul rezistent la transfer este companionul tău make-up care te va însoți indiferent de eveniment, activități, locul sau momentul în care te afli! Rujul rezistent la transfer este ideal de purtat o durată mai lungă de timp deoarece nu se estompează și nu se șterge de pe buze atunci când interacționezi cu alte suprafețe sau țesături: paharul de apă, mâncarea, șervețelele etc.

Rujul rezistent la transfer trebuie ales cu grijă deoarece îți va oferi un look aparte, reușind să scoată în evidență frumusețea buzelor tale! Este important să știi ce textură preferi: cremoasă, stick sau lichidă și ce efect final îți dorești, astfel încât să poți alege dintre rujurile mate, lucioase, satinate sau sidefate.

6 rujuri rezistente la transfer pe care trebuie să le încerci

Mattemoiselle Plush Matte Lipstick – Fenty Beauty

Rujul Mattemoiselle Plus Matte oferă o culoare intensă buzelor, fiind ideal pentru orice gust și personalitate! De la nuanțe deschise de Saw-C (oranj) și Ballerina blackout (roz), la tonuri închise de Griselda (coffee) sau Candy Venom (vișiniu). Cu un finisaj mat, textură fină și lejeră, rujul se menține perfect, fără să curgă sau să se strângă după aplicare. Folosește-l cu încredere!

KissKiss Shine Bloom – Guerlain

Dacă ești în căutarea unui ruj rezistent la transfer, intens, cremos și hidratant, atunci este timpul să te oprești deoarece tocmai ai găsit produsul potrivit pentru nevoile tale! KissKiss Shine Blook de la Guerlain conține ingrediente active: acid hialuronic pentru hidratare, unt de Shea pentru confort și durată de până la 16H și unt de trandafiri cu ceară Candelilla care regenerează și hrănește intens suprafața buzelor!

Cream Lip Stain Metal – Sephora Collection

Ce spui de un ruj de buze rezistent la transfer și cu efect metalic? Pregătește-te să fii în centrul atenției la toate evenimentele la care participi. Dacă trupa ta preferată urmează să vină în oraș, atunci alege rujul Cream Lip Stain Metal în nuanțe de Metallic Cherry, Vibrand Rosewood sau Constellation, outfitul favorit și fii gata de distracție! Rujul are textură catifelată și o acoperire de lungă durată.

Power Buller Cream Glow – Huda Beauty

Portfardului tău nu ar trebui să-i lipsească un ruj cu finisaj natural, excelent pentru zilele însorite și pentru activitățile de zi cu zi de la facultate, serviciu sau chiar pentru activitățile relaxante! Power Bullet Cream Glow hidratează și oferă confort instantaneu buzelor.

Pure Color Envy Illuminating Shine – Estée Lauder

Rujul Pure Color Envy Illuminating Shine oferă strălucire buzelor, culori intense, vii și vibrante. Cu atât mai mult, este un ruj excelent pentru zilele călduroase și reci deopotrivă datorită formulei bogat hidratante, cu acoperire mică spre medie. Rujul este disponibil în 16 nuanțe îndrăznețe, de la nuanțe de roz: Little Legend, Dreamlike la nuanțe de bej, maro și coffee: Light Heart sau Imaginary.

Dior Addict Stellar Halo Shine – Dior

Dior Addict Stellar Halo Shine este rujul de care te vei îndrăgosti instant! Oferă o culoare discretă și intensă deopotrivă, hidratare, confort și o textură rezistentă. Formula rujului îngrijește buzele datorită miezului din centrul batonului care conține extract de aloe vera – pentru un efect proaspăt și pentru volumul buzelor!

Rujul trebuie să te însoțească pe întreaga perioadă a zilei sau a serii, indiferent de eveniment sau activități, așa ca optează întotdeauna pentru un ruj de calitate pe care te poți baza!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top